social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Μεγάλος ο ανταγωνισμός στον Ιπποκράτη

Βόγλης: Μεγάλος ο ανταγωνισμός στον Ιπποκράτη

Για ακόμη μια σεζόν ο Ιπποκράτης θέλει να εμφανίσει ανταγωνιστικό πρόσωπο προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις ό,τι του αναλογεί από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Από τις 8 Αυγούστου το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, με τον Βασίλη Βόγλη να παραμένει στην τεχνική ηγεσία καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η διοίκηση στηρίζει απόλυτα την επιλογή του νεαρού προπονητή,

Άλλωστε επί των ημερών του ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έχει ζήσει σημαντικές στιγμές με αποκορύφωμα η άνοδος από την Γ' στην Β' ΕΠΣΑ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Βόγλη ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, στην εικόνα που θέλει να έχει ο Ιπποκράτης και στα πρώτα φιλικά.

Αναλυτικά

 Έχουμε ξεκινήσει 8 Αυγούστου σχετικά νωρίς σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό συνεβη γιατί αποφασίσαμε να κανουμε μια ανανέωση του ροστερ σε σχέση με περσυ και αυτο αυτομάτως ήταν αναγκαίο ώστε να φορτώσουμε προπονητικες μονάδες και με αρκετές διπλές προπονησεις έτσι ώστε να γίνουμε ομάδα.
Στον δρόμο αυτό είναι σημαντικό να μην χάνουμε δευτερόλεπτο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας και της διάθεσης όλων των παιδιων και ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια μέσα από τα φιλικα παιχνίδια αρχής γενομένης από αύριο με την ομάδα του Χαιδαριου. Αντιμετωπίζουμε μια ομαδα που ειναι παραπάνω κατηγορια, με παιχτες υψηλου επιπεδου που θεωρω πως θα παλεψει για την ανοδο.
Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά κάνουν βήματα για να διεκδικήσουν πράγματα μιας και το ροστερ μας είναι μεγάλο και ο ανταγωνισμός θα πρέπει να λειτουργήσει. Συνεπώς δεν υπάρχει χρόνος να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο απο την προετοιμασια και βαση αυτου,σαν κοινό στόχο που έχουμε θεσει όλοι για την ομαδα και μεσω των φιλικων θα βγαλουμε τα συμπερσαματα μας!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35