social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στην Αλεπότρυπα με νικητή τον Κένταυρο Ι Σε δύσκολη θέση η Αθηναϊδα

Ματσάρα στην Αλεπότρυπα με νικητή τον Κένταυρο Ι Σε δύσκολη θέση η Αθηναϊδα

Διπλό στην Αλεπότρυπα για τον Κένταυρο που επικράτησε με 2-3 της Αθηναϊδας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παρέμεινε σε δύσκολη θέση αφού πλέον βρίσκεται στο -4 από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης που έχει και ματς λιγότερο.

Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Ψαρίδη θεωρώντας ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Αξιοσημείωτο χαιλαιτ του αγώνα η φάση του 58' όπου μετά το 1-1, οι γηπεδούχοι έπαιξαν γρήγορα στη σέντρα και σκόραραν όμως ο Ψαρίδης ακύρωσε το τέρμα αφού δεν είχε υποδείξει την επανέναρξη μετά το 1-1. 

Στο 5' ο Βελέντζας έβαλε μπροστά την Αθηναϊδα γράφοντας το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 58' οταν ο Νιτσάκης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι στην αρχή της φάσης η μπάλα βρήκε σε χέρι ποδοσφαιριστή του Κενταυρου, ενώ εν συνεχεία οι γηπεδούχοι υπογράμμισαν ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή του τέρματος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε μια περίεργη φάση. Και ενώ μια ομάδα παικτών της Αθηναϊδας διαμαρτύρονται στο διαιτητή Ψαρίδη δυο ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έκαναν σέντρα και σκόραραν όμως ο Αθηναίος ρέφερι δεν μέτρησε το γκολ, καθώς δεν είχε σφυρίξει την επανέναρξη του αγώνα μετά το γκολ του Κένταυρου.

Το 1-2 έγινε στο 71' με κεφαλιά του Χαλκιόπουλου, ενώ λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όμως ο Ψαρίδης δεν υπέδειξε τίποτα. Στο 82' ο Νιτσάκης με κοντινή προβολή έκανε το 1-3 δίνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη στον Κένταυρο. Οι γηπεδούχοι το μονο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 84' με σουτ του Κουτράκη.

Στις καθυστερήσεις, ο Βελέντζας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς) Μπακοδήμος, Κοντής, Παλυβός Α (79' Στουμπώνης)., Κουτράκης, Βελέντζας, Βάρρας, Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Πανάκης (72' Λαφογιάννης), Βαγγέλης (55' Φρατζέσκο), Θεοδοσίου)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος) Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Γκέζος (36' Μιχαλκόπουλος), Λιαπίδης, Τσαντήλας, Μανίκας Ν., Κερασίδης (89' Πολυχρόνης), Γεωργουδάκης, Νιτσάκης (89' Καρλος), Αλεξανδράκης (12' Φελέκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35