social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Βύρωνας, 2-1 τη Δόξα Γκύζη

Με ανατροπή ο Βύρωνας, 2-1 τη Δόξα Γκύζη

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας έγινε στο γήπεδο της Εργάνης, όπου ο Βύρωνας πήρε μεγάλη νίκη και... ξεμάκρυνε από τις τρεις τελευταίες θέσεις στην κατάταξη του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη μαχητική Δόξα Γκύζη, η ομάδα του Γ. Ζουμπουνέλη κατάφερε να πετύχει την ανατροπή μέσα σε ένα τετράλεπτο στο δεύτερο μέρος και να φτάσει στο «τρίποντο» (2-1).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό, όταν ο Κούρος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με σουτ και εν συνεχεία εκείνη χτύπησε πάνω σε αμυνόμενο για να καταλήξει στα δίχτυα (0-1). Στο 55' ο Στροφυλλάς έφερε το ματς στα ίσια με σουτ (1-1) και μετά από τρία λεπτά (58') ο Ζώτος με πλασέ σχεδόν προ κενής εστίας διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τη Δόξα Γκύζη θέλησαν να ευχαριστήσουν την ομάδα του Βύρωνα για τη φιλοξενία της και να συγχαρούν τη διαιτητική τριάδα για την απόδοσή της.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Ρούσσος-Καφρίτσας

ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Λιάτος, Στροφυλλάς (57' Καρούσος), Κυρμάζογλου, Παππάς, Καρδαμίτσης, Ιωακειμίδης (70' Σταυρακάκης), Τρυφέρης, Ζώτος (74' Γαλάνης), Λαζάρου (46' Χάγιας), Δημάκης

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλλας, Κουτσουδάκης, Τσάιμος (65' λ.τρ. Καζαντζής), Μαρκάκης, Συριανός, Βέργης, Γιακουμάκης, Κόκκαλης (70' Ντερντές), Πατσιαλής, Μπουρολιάς (46' Τζώνης), Κούρος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35