social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά… κορυφής για Αττικό και Διαγόρα Αιγάλεω (1-1)

Μοιρασιά… κορυφής για Αττικό και Διαγόρα Αιγάλεω (1-1)

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Αττικό και τον Διαγόρα Αιγάλεω.


Γράφει ο Στέφανος Κλιάφας


Σε μία όμορφη και άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, που εκτός των άλλων φέρνει πιο κοντά στη διεκδίκηση της ανόδου άλλους τρεις μνηστήρες!
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές. Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε η ομάδα του Αττικού, με τον Διαγόρα να είναι πολύ σωστά τακτικά τοποθετημένος και να αμύνεται στη μεγαλύτερη διάρκεια. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν σε κομβικό σημείο. Στο 44' μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Μελής έβαλε το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραμαλίγκα (0-1).
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλύτερος, με τις φάσεις να είναι περισσότερες. Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι. Ευκαιρίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο στο 58' ο Αττικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου. Ο Πουλέρι εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1, δίνοντας νέα τροπή στο παιχνίδι. Πολύ καλός παρέμεινε ο ρυθμός μέχρι το 75', με τις φάσεις να πυκνώνουν. Ακολούθησε ένα «νεκρό» διάστημα μέχρι το 85', όταν το ματς ξανά πήρε ζωή. Στο φινάλε οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη: ο Γεωργαντής βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, η κεφαλιά του, ωστόσο, πέρασε λίγο άουτ. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Μπαϊρακτάρη και των συνεργατών του.
Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Αβραμίδης-Μαραθωνίτης
ΑΤΤΙΚΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου (54’ Γεωργαντής), Λίκα, Χιονάς, Κοτούλιας, Κορνελάτος, Χέλμης, Πουλέρι, Γκιόλας (85’ Σινανάι), Ρεστζόβ (54’ Ζευκιλής), Καλομοίρης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Κολοβός, Μέλης (79’ Αγγελόπουλος), Σκλαβενίτης, Τζαβάρας, Ζήκος, Μπότης, Καμπεράι, Μάκρας (71’ Μουράτης), Δήμος, Σπανουδάκης (79’ Μπόζας)

attikos-diagoras-2.jpg


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35