social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη «ανάσα» ο Αστέρας Εξαρχείων, 2-1 τη Χρυσούπολη

Νίκη «ανάσα» ο Αστέρας Εξαρχείων, 2-1 τη Χρυσούπολη

Έκανε τη μεγάλη ανατροπή ο Αστέρας Εξαρχείων κόντρα στη Χρυσούπολη και πέτυχε νίκη «χρυσάφι» στη μάχη που δίνει για παραμονή στη Β' ΕΠΣΑ μέσα από τον 1ο όμιλο.

H ομάδα του Τ. Ψύλλια επικράτησε με 2-1 του αντιπάλου της και αποσπάστηκε στο +4 απο την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Με το... καλημέρα στο ματς (1') ο Τζωρτζακάκης σκόραρε με πλασέ για το 0-1, όμως μέχρι την ανάπαυλα είχαν έρθει τα... πάνω κάτω! Στο 20' ο Κουλούρης ισοφάρισε σε 1-1 με χτύπημα πέναλτι και στο 43' ο Μπούζης διαμόρφωσε με κεφαλιά το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Καπίρης, Κούλης-Μούζας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Φιλιππόπουλος, Γιούρκεβιτς, Λούτσος (46' Παρμάκης), Σιατούνης, Κώτσης (56' Κοκκόλης), Καραγκούνης (73' Παπανικολάου), Μπούζης, Μότσκα (56' Καραμάνος), Κουλούρης (73' Διαμαντίδης)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος (80' Καραλής), Αναγνώστου, Θεοδωρόπουλος, Λάππας, Παπανικολάου (63' Μωραΐτης), Κάστορας (46' Βασιλειάδης), Σίνρε (63' Μακρής), Κωνσταντινίδης Τζωρτζακάκης (80' Πίττης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35