social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Συνεχίζει με Λειβαρτζινό στην Β' ΕΠΣΑ ο ΑΟ Βριλησσίων

Θέμα soccerlive I Συνεχίζει με Λειβαρτζινό στην Β' ΕΠΣΑ ο ΑΟ Βριλησσίων

Στον ΑΟ Βριλησσίων ο υποβιβασμός από την Α' ΕΠΣΑ αναγκάζει την διοίκηση Αποσκίτη να σκύψει το κεφάλι και να εργαστεί σκληρά για την επόμενη ημέρα που θα βρει τον σύλλογο να αγωνίζεται στο Β' τοπικό της Αθήνας.

Ήδη μάλιστα έχουν γίνει κάποιες ανακατατάξεις κυρίως μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Λυκερίδη από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. 

Συγκεκριμένα προπονητής στο ανδρικό τμήμα θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός, Δημήτρης Λειβαρτζινός, ο οποίος παίρνει το... βάπτισμα του πυρός από τη διοίκηση.

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται απόλυτα εύστοχη αν αναλογιστει κανεις ότι ο Λειβαρτζινός δουλεύει για αρκετά χρόνια στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία της ομάδας.

Πλέον ξεκινάει ο σχεδιασμός, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Νίκος Αποσκίτης γνωστοποίησε μέσω του soccerive.gr το πως θα πορευτεί η ομάδα αναφορικά με το πλάνο της. 

Αναλυτικά, το σχόλιο του ισχυρού άνδρα της ομάδας: "Θα πορευτούμε με χαμηλούς τόνους και αθλητικό πνεύμα. Η ομάδα μας έχει μια φιλοσοφία να στηρίζει και να δινει μεγάλη βάση στο κομμάτι των υποδομών. Αυτό σημαίνει οτι θα βασιστούμε σε "δικούς" μας ποδοσφαιριστές και θα γίνουν 2-3 προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό στοχευμένες ούτως ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Σκοπός αποτελεί επίσης να διευρύνουμε τον αριθμό των παιδιών που έχουμε στην ακαδημία μας και να δουλέψουμε ακόμη πιο σωστά προκειμένου η ομάδα στα επόμενα χρόνια να στηρίζεται εφόσον μπορεί σε παίκτες από το φυτώριο της". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35