social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» με Ελευθερούπολη και... στον πόντο ο Τριφυλλιακός (0-1)!

«Διπλό» με Ελευθερούπολη και... στον πόντο ο Τριφυλλιακός (0-1)!

Αναζωπύρωση της μάχης για τον τίτλο στον 2ο όμιλο έφερε η επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, μετά τη διακοπή του περασμένου σαββατοκύριακου.

Την ώρα που οι Λύκοι Χαϊδαρίου γνώριζαν «βαριά» ήττα από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ο Τριφυλλιακός περνούσε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας, επικρατώντας με 1-0 της Ελευθερούπολης, για να πλησιάσει στον... πόντο την κορυφή! Η ομάδα του Γ. Κατσαρού ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε σε μία νίκη που θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί και με μεγαλύτερο σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, δεχόμενοι πίεση ψηλά και αναζητώντας χώρους για να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Στο 14ο λεπτό, ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά στο ζυγωματικό ο Χαλκιαδάκης έπειτα από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Μπονγκουέ, με συνέπεια το ματς να διακοπεί για δεκατρία λεπτά και εκείνος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Με την επανέναρξη το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, παρ' όλα αυτά οι κιτρινόμαυροι έδειξαν πιο απειλητικοί. Μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι στο 34ο λεπτό, όταν ο Σερδενές μπήκε περιοχή και πιεζόμενος από δυο αντιπάλους του που ακολουθούσαν, έπεσε στο έδαφος πριν σουτάρει, με τον Ψαρίδη ωστόσο να αφήνει το ματς να συνεχιστεί. Στο 45+7' οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή σε προσπάθεια του Μεσάκου, για να ακολουθήσει «μονόλογος» των φιλοξενούμενων. Στο 45+8' Βιτζηλαίος είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι και στο 45+11' νικήθηκε από τον Κολονέλο σε τετ α τετ, φτάνοντας απέναντί του με κούρσα αρκετών μέτρων.

Στο δεύτερο μέρος ο Τριφυλλιακός κυριάρχησε κατά κράτος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, οι παίκτες του πήγαιναν σχεδόν πάντα πρώτοι στην μπάλα, ενώ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Στο 54' ο Πορφυρόπουλος επωφελήθηκε ολιγωρία στην άμυνα, «τσίμπησε» την μπάλα και ανατράπηκε, με τον Ψαρίδη να δείχνει την άσπρη βούλα. Από εκεί, ο παίκτης που κέρδισε την παράβαση ήταν εύστοχος και σημείωσε το 0-1. Στο 71' ο Μαλέλλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κολονέλο και στο 86' ο Κατσαρός νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Ελευθερούπολης, που ήταν σε καλή μέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χούσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82'.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Καφρίτσας-Μπάγιας

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος, Ψυλλάκης, Χαλκιαδάκης (27' λ.τρ. Φλώρος), Χούσος, Μεσάκου (76' Γκιτάκος), Λέκκας (38' λ.τρ. Γεωργίου), Μπονγκουέ, Σερδενές, Καντελμίδης

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης, Τσιάτσιος, Μαλέλλι (77' λ.τρ. Κατσαρός), Παρδάλης, Πανταζής, Ζάχαρης, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος (65' Χάνι), Σαντικάι (46' Κονταράτος), Αλικάι (83' Μακρής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35