social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακόμα μία επιτυχία (πτυχίο ΤΕΦΑΑ) για τον Μπάμπη Μαραγκουδάκη!

Ακόμα μία επιτυχία (πτυχίο ΤΕΦΑΑ) για τον Μπάμπη Μαραγκουδάκη!

Aκόμα μία επιτυχία σημείωσε ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης. Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής που έχει σαρώσει τις κούπες στα γήπεδα της Αθήνας, διαπρέπει και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

(Πηγή: Athlitiko.gr)

Ο Μαραγκουδάκης κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και την Τετάρτη ορκίστηκε στη θεσσαλική πόλη και επίσημα.

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία για τον ίδιο, που δείχνει ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και μακριά από τις τέσσερις γραμμές. Ως γνωστόν, ο ίδιος έχει καταφέρει να γράψει σπουδαία πορεία στα αθηναϊκά γήπεδα τα τελευταία επτά χρόνια με τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, παρά το νεαρό της ηλικίας του (26).

Εχει αγωνιστεί επίσης για τρία χρόνια και στη Γ’ εθνική, ενώ φέτος είχε και την ιστορική συμμετοχή στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα όπου και εργάζεται πάνω στο αντικείμενό του, παράλληλα μαζί με το ποδόσφαιρο και τις σπουδές.

Η ενημέρωση της ομάδας

Η οικογένεια του Αστέρα Καισαριανής συγχαίρει τον αθλητή της ομάδας μας, Μπάμπη Μαραγκουδακη, ο οποίος πήρε το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία Τρικάλων.

Η χαρά είναι ιδιαίτερη για όλη την οικογένεια της ομάδας δεδομένου πως πρόκειται για έναν αθλητή που βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα μας.

Ο συνδυασμός της καριέρας στον χώρο του ποδοσφαίρου με την ταυτόχρονη εξαιρετική ακαδημαϊκή πορεία είναι κάτι σπάνιο στον χώρο του αθλητισμού και γι αυτό η περηφάνια μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Μπάμπη, συγχαρητήρια και εις ανώτερα τόσο στην επιστήμη σου όσο και στην πορεία σου ως ποδοσφαιριστής!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35