social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αγγίζει» τη σωτηρία ο Άρης Χολαργού, 3-2 τον Αστέρα Ζωγράφου!

«Αγγίζει» τη σωτηρία ο Άρης Χολαργού, 3-2 τον Αστέρα Ζωγράφου!

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο Χολαργού β’ και δύο ανατροπές του σκορ, ο Άρης Χολαργού λύγισε με 3-2 τον Αστέρα Ζωγράφου και πραγματοποίησε… άλμα προς τη σωτηρία του!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με πλασέ του Τζόλα μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τα… πάνω κάτω χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Μπλιώνας με πλασέ στο 39’ (1-1) και ο Βραχίμη με κοντινή κεφαλιά στο 65’ (1-2). Οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι με τον Ξύδη στο 80’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζής για το 2-2 και δύο λεπτά μετά (82’) ο Ζ. Μαρκάκης, ο οποίος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, έγραψε το 3-2 με κοντινό πλασέ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είχε και πέντε δοκάρια (!), με τα τρία εξ αυτών να έρχονται από την πλευρά του Αστέρα!
Διαιτητές: Τζίκας, Ζήσης-Στρίκος
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Δ. Μαρκάκης, Μπορτσέφσκι, Χατζής (91’ Κατσαρός), Κασνέτση, Σταμπουλής, Ξύδης, Κεκλίκογλου (70’ Ζ. Μαρκάκης), Κωνσταντινίδης, Τζόλας (56’ Γκιάτης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Μάκης Ραφαηλίδης): Λαχανάς, Τηγανίτας (37’ Τούντας), Στεργίου, Μεταξούλης, Εξηντάρης, Καρακάσης, Μπλιώνας (82’ Ζαφείρης), Αθανασάκος, Ιωαννίδης (53’ Βραχίμη), Τζίγκος (53’ Καραμάνος), Τσιάκαλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35