social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαζάρου: Εκπαιδεύουμε την ομάδα για να γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική

Λαζάρου: Εκπαιδεύουμε την ομάδα για να γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική

Ενώ, πλέον, απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, η Αλσούπολη είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχει συγκεκριμένο βαθμολογικό στόχο στον 1ο όμιλο.

Όπως εξηγεί, ωστόσο, ο Γιώργος Λαζάρου, η δουλειά που γίνεται έχει ως σκοπό την εκπαίδευση της ομάδας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική.

«Για μας κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό, στην προσπάθεια που κάνουμε να εκπαιδεύσουμε την ομάδα μας να γίνει όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια, τόσα αμυντικής όσο και επιθετικής τακτικής, με σκοπό να τα αφομοιώσουμε, αλλά και να προσθέσουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το έχουμε πετύχει σε σημαντικό βαθμό» σχολιάζει ο τεχνικός των πράσινων και προσθέτει αναφορικά με τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Περιστερίου: «Γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας είναι μια δυνατή και καλά δουλεμένη ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες. Θέλουμε να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, για αυτό και θα αλλάξουμε την προσέγγιση μας στο τακτικό κομμάτι. Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε την καλή αμυντική λειτουργία των τελευταίων ματς, αλλά ταυτόχρονα να φανούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35