social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Αγ. Ελεούσα 3-1 τα Μελίσσια που βρίσκονται σε δύσκολη θέση

Η Αγ. Ελεούσα 3-1 τα Μελίσσια που βρίσκονται σε δύσκολη θέση

Την 13η νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Μελισσίων που δεν χαρίστηκε στον ΑΟ Μελισσίων επικρατώντας με 3-1 για την 28η αγωνιστική. Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας έδειξε ότι παλεύει για την ιστορία της φτάνοντας σε ακόμη ένα τρίποντο που την φέρνει στην 4η θέση με 48 βαθμούς.

TOY ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Από την άλλη το έργο του ΑΟ Μελισσίων για την παραμονή δυσκολεύει αισθητά αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς, με τις δυο αγωνιστικές που απομένουν να είναι ναι μεν κρίσιμες (Σούρμενα εντός, Αθηναϊκο εκτός).

Στο ξεκίνημα του αγώνα, μόλις το 3ο λεπτό, είχαμε το προβάδισμα της Αγίας Ελεούσας με το πλασέ του Ξυνόγαλα κοντά στο τέρμα και την ασίστ του Γκουτίδη από σέντρα. Ο σκόρερ είχε άλλη μία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, το σουτ από πλαϊνή θέση βρήκε τον Κωνσταντέλο έτοιμο και κράτησε το 1-0 στο 29'. Χαμένο τετ α τετ από τον Παπακωνσταντίνου στο 32' μετά από βαθιά μεταβίβαση έφτασε στον ολομόναχο αριστερό εξτρεμ και το σουτ με το κουντεπιε δεν ήταν η καλύτερη λύση. Στο 34' ο Γούλας εκτέλεσε το φάουλ και η κεφαλιά του Τιμολέων πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ρούμπα. Στο 40' τα Μελίσσια ισοφάρισαν με το ανάποδο ψαλιδάκι του Παπακωνσταντίνου! Ο Γούλας έκανε την σέντρα προς την μεγάλη περιοχή, ο Γλογοβίτης έκανε το σουτ με τον Ρούμπα να αποκρούει και το "ριμπάουντ" με ανάποδο ψαλιδάκι του Παπακωνσταντίνου να ισοφαρίζει. Τελευταία φάση του Α' ημιχρόνου, στο 44' από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων πήγε στον Φούντα που βγήκε τετ α τετ με τον Ρούμπα και ο κίπερ απέκρουσε.

Το Β' ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στο 57', οι ρόλοι αντιστράφηκαν αυτή την φορά, Παπαδόπουλος έδωσε για τον Ξυνογαλά, έκανε την πάσα στον Γκουτίδη που σκόραρε με πλασέ. Το 65' ο Παπακωνσταντίνου προσπάθησε να σκοράρει και στο 80' ο Κολιός σέντραρε για τον Παπακωνσταντίνου και με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρούμπα που δήλωσε παρών. Τελευταία φάση του αγώνα, οι αλλαγές του Νίκου Κουνάδη Βάσσος και Χατζηροδίτης συνεργάστηκαν και με τον Χατζηροδίτη να κάνει ένα ωραίο τελείωμα από την μεγάλη περιοχή και έγραψε το 3-1 στο 90'.

Διαιτητές: Χ. Τσουκαλάς, Χ. Νικολάου, Δ. Αθανασάκης

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ρούμπας, Ξυνόγαλας (59' Αρχανιωτάκης), Μπίκος, Μαθιούδης, Τεπετίδης, Κ. Παπαδόπουλος (59' Μπάκας), Γκουτίδης, Καραδήμας (65' Ιωάννης Παπαδόπουλος), Κοπανάς (46' Βάσσος), Μπαρχάμι (46' Χατζηροδίτης)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Κωνσταντέλος, Μαράνος, Δαρδαμάνης (50' Παπαχρήστος), Ζαμάνης, Τιμολέων, Γούλας, Κούκουρας (69' Προβάτος), Μιχαλέας (50' Κολιός), Γλογοβίτης, Φούντας, Παπακωνσταντίνου


Σχετικά άρθρα

Ανθούπολη: Ενίσχυση με Αλεξόπουλο

Οι καλύτερες επιθέσεις και οι άμυνες που... μπάζουν στην Α' ΕΠΣΑ

Έπιασε δουλειά ο Ζουρούδης στους Αγ. Αναργύρους – Κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35