social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μία ταχύτητα πάνω η Νέα Ιωνία, 5-0 στο Χαλάνδρι

Μία ταχύτητα πάνω η Νέα Ιωνία, 5-0 στο Χαλάνδρι

Στην τελική ευθεία της μάχης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και τέσσερις μέρες πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Άρη Πετρούπολης στη Ριζούπολη, η Νέα Ιωνία έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμη να διεκδικήσει τους μεγάλους στόχους της.

Με πειστική εμφάνιση και παραγωγικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Ι. Σταυριανού πέρασε άνετα από το δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0 απέναντι στην «Ένωση». Σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε... δις πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια, οι κυανοκίτρινοι ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και έφτασαν σε δίκαιη επικράτηση που τους διατηρεί στο +2 από τη Διάνα Ηλιούπολης, στην κορυφή της κατάταξης.

Μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο που είχε μονομαχίες και αρκετά... νεύρα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό, όταν ο Αντωνόπουλος έκανε την παράλληλη πάσα από τα δεξιά και ο Βεζιρτζόγλου με άψογο πλασέ σκόραρε για το 0-1. Στο 28' η Ν. Ιωνία βρήκε δίχτυα με προσπάθεια του Κωνσταντίνου από κοντά μετά από πάσα του Φερναντίνιο σε εκτέλεση φάουλ με γέμισμα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Τράντα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι πρωτοπόροι «κλείδωσαν» το παιχνίδι και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος. Στο 40' ο Αντωνόπουλος πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-2, αξιοποιώντας συνδυαστικό παιχνίδι της ομάδας του και στο 45' ο Ταβάρες μετέτρεψε σε γκολ με ωραίο πλασέ την μπαλιά του Φερναντίνιο για το 0-3.

Με την εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βεζιρτζόγλου «χτύπησε» πάλι, γράφοντας το 0-4 με πλασέ μετά από πάσα του Φερναντίνιο, για να πέσει στη συνέχεια αισθητά ο ρυθμός του αγώνα. Το μόνο που άλλαξε, ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 75' ο Ντεμπά διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό, αλλά και θριαμβευτικό 0-5.

Διαιτητές: Γκίκας, Τράντας-Καφρίτσας

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λουκάκης, Κορωναίος, Ντζαβίδας, Μιχελής (59' Πρίφτι), Τριανταφυλλίδης, Τζέλη, Γκουτζιούπας, Μπράχος (46' Κοντοές), Χαραλάμπους (46' Τζέμαρης), Κατσιούλης (59' Τζιάτζιος), Καφετζόπουλος (59' Σινομάτι)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης (76' Σπυριδάκης), Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος (58' Ντεμπά), Τζαμάι (67' Πατσατζόγλου), Βεζιρτζόγλου (76' Γερόλυμος), Φερναντίνιο (58' Σταύρου), Ταβάρες.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35