social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιάσων και Παγκράτι παρέτειναν την αγωνία (0-0)

Ιάσων και Παγκράτι παρέτειναν την αγωνία (0-0)

Η κορύφωση της μάχης είναι πλέον αναπόφευκτη για τον Ιάσονα και το Παγκράτι, στην εντυπωσιακή μάχη ανόδου που γίνεται στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑ.

Στο ένα από τα ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, στο δημοτικό στάδιο Ιλίου, οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις περισσότερες καλές στιγμές για γκολ, αλλά και με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τις δικές τους στιγμές για κάτι περισσότερο. Μετά το σημερινό (7/4) αποτέλεσμα το Παγκράτι παραμένει στη 2η θέση, αλλά «χρωστώντας» το ρεπό του, ενώ ο Ιάσων βρίσκεται στην 4η θέση με προϋποθέσεις ακόμη και για πλεονέκτημα σε ενδεχόμενο αγώνα μπαράζ.

Στο 10ο λεπτό ο Ακριτίδης απείλησε με σουτ που πέρασε άουτ, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και σε κάποιες περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο γκολ, με αποκορύφωμα το σουτ του Πιπίνη από καλή θέση που έφυγε άουτ στο 55'. Στο 83' οι «ροσονέρι» είχαν ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο», όταν το σουτ του Στεργιόπουλου πέρασε άουτ.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Μπαζακούλας-Νατσιός

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας): Αναγνωστόπουλος, Γλέζος, Μπράβος, Κουρεμαδάς (85' Ανταλής), Σπυροπάλη, Τραγανός, Νίτσα (59' Μπεκατώρος), Πιπίνης, Παπαδόπουλος (59' Βοτσαλής), Αποστολόπουλος, Μπαϊρακτάρης (46' Γκιόκας)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Στεργιόπουλος, Κουτσοχρήστος, Καρτσαγκούλης, Κουρουπάκης, Νάνος, Καλαρίτης (32' Θανέλλας), Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος, Ακριτίδης (76' Αδάμης), Καρακίτσιος (76' Ρίζος).

 


Σχετικά άρθρα

Καματερό: Θετικό κλίμα με Κάτσικα

Ο Καραβάς με σούπερ Κοντογιαννόπουλο 1-2 τον Άγιαξ Ταύρου

Ακόμα μία επιτυχία (πτυχίο ΤΕΦΑΑ) για τον Μπάμπη Μαραγκουδάκη!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35