social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λευκή» ισοπαλία για Ηρακλή και Αλσούπολη σε νευρικό παιχνίδι

«Λευκή» ισοπαλία για Ηρακλή και Αλσούπολη σε νευρικό παιχνίδι

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο του Ηφαίστου ανάμεσα σε Ηρακλή και Αλσούπολη για την 24η αγωνιστική!

Δύναμη, αρκετή νευρικότητα, λίγες φάσεις και… στροφή στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τους Περιστεριώτες να μην είναι ευχαριστημένοι από τον βαθμό που τους αφήνει 12ους με 26β., ενώ ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας παραμένει 5ος με 39 πόντους, έχοντας και το βλέμμα στην επόμενη σεζόν. Μερικά παράπονα και από τις δύο ομάδες προς το πρόσωπο του διαιτητή Θώμογλου για τη διαχείριση του ματς, αλλά κυρίως για τη φάση του 40'.

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Έπειτα από το κόρνερ του Πουρίκη, οι «κυανόλευκοι» άγγιξαν το γκολ και στη συνέχεια ο Ευτυχής Σάσσαλος βρέθηκε στο έδαφος. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν Fair Play, οι Μήτρος και Σταθόπουλος λογομάχησαν, ο μέσος του Ηρακλή απώθησε τον επιθετικό της Αλσούπολης και στη συνέχεια βρέθηκαν «μαζί» στο έδαφος από το σπρώξιμο του στόπερ Ανδρέου. Όμως, ο διαιτητής απέβαλε απευθείας με κόκκινη κάρτα τους Νίκο Μήτρο και Σταθόπουλο σε μια… σολομώντεια λύση, ως βασικούς πρωταγωνιστές της φάσης, κάτι που έκανε έξαλλους τους φιλοξενούμενους, διότι θεώρησαν εντελώς άδικη την απόφαση. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από τρία λεπτά.

Στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι ως το 30’, η ομάδα του Γιάννη Γεωργόπουλου ισορρόπησε και απείλησε με τους Άρη Σάσσαλο στο 31’ και το φάουλ του Βαρδαραμάτου στο 35’ που απέκρουσε ο Σούνας, ενώ στο 47’ ο Νίτας δεν πρόλαβε να πλασάρει λόγω του Ανδρέου. Τα μαρκαρίσματα ήταν πολλά, το διακύβευμα για τον Ηρακλή ήταν μεγάλο και έλειψε το καθαρό μυαλό, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τα 90+8 λεπτά των καθυστερήσεων.

Διαιτητές: Θώμογλου, Κρασώνης-Κόλλιας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (70' Σοροβίγκας), Νίκος (46' Χασιώτης), Π. Μήτρος, Ε. Σάσσαλος (88' Μαρίνος), Βασίλειου, Α. Σάσσαλος (88' Θεοδωρακόπουλος), Ν. Μήτρος, Νίτας (77' Α. Ζαφειράτος), Βαρδαραμάτος, Πουρίκη

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένι, Μάνδαλος, Ανδρέου (51' λ.τρ. Φειδάκης), Ιωαννίδης, Κωνσταντάκης (85' Αρναρέλλης), Δουγιέκος, Βασίλης (62' Διαμαντόπουλος), Παπαδήμας (62' Σώντας), Σταθόπουλος, Τρούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35