social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα ο Χαραυγιακός, 2-1 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Δύσκολα ο Χαραυγιακός, 2-1 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Έκαμψε με δυσκολία ο Χαραυγιακός την αντίσταση του ΑΟΝ Αργυρούπολης και παρέμεινε σε... επίκαιρη θέση, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Α. Μαντζούνη επικράτησε με 2-1 των «μπλε», που έδωσαν τη δική τους μάχη για τους βαθμούς, στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκούγκας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα στην άμυνα και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 40' ο Τουγουντζόγλου έγραψε το 2-0 με ευθύβολο φάουλ. Στο 47' ο Μαρούντας έκλεψε την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα και μείωσε προ κενής εστίας σε 2-1, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Δ. Μπουγά, δεν κατέστη εφικτό για τον ΑΟΝΑ να φτάσει στην ισοφάριση, με τους «νερατζούρι» να κρατούν το «τρίποντο» χωρίς να απειλούνται ιδιαιτέρως.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Μαρκαντωνάτος-Μπακογιάννης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Σταματόπουλος, Κουζέλης (46' Ασβεστάς), Τσοντάκης, Μιχαηλίδης, Μουγιακάκος, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης, Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Γκίκας (76' Αναστασόπουλος), Πάσα (87' Φαμπιάνο).

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Κατράνας, Νταλλής, Τριτσινιώτης (89' Ρώσσης), Δρακούλης, Μπιμάι, Μπαξεβάνης, Κυργοτάσης, Μαρούντας, Καλφοδήμος (57' Σύλλας), Ρούσσος, Μιχαηλίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35