social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΕΠΣΑ: Γεύμα από την διοίκηση της Ένωσης στους φιναλίστ του τελικού!

ΕΠΣΑ: Γεύμα από την διοίκηση της Ένωσης στους φιναλίστ του τελικού!

Ενωτικό κλίμα που δείχνει ότι το αθηναϊκο ποδόσφαιρο είναι γιορτή για όλους.

Αυτό αποδεικνύει η κίνηση που έκανε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών χθες το βράδυ.

Σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας μέλη της Ένωσης παρέθεσαν δείπνο στους εκπροσώπους των δυο φιναλίστ του Κυπέλλου 2023-2023, του Άρη Πετρούπολης και της Νέας Ιωνίας.

Το παρών από πλευράς Άρη έδωσαν οι Νικος Κούστας και Άρης Παλτόγλου από παράγοντες και Ηλίας Τσιλιγκίρης και Στέλιος Κρητικός από ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, Κώστας Βελιτζέλος.

Η πλευρά της Νέας Ιωνίας εκπροσωπήθηκε από τους Μάκη Ελμαλόγλου, Δημήτρη Κουλούρη και από τους ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Κωνσταντινου και Σπύρος Αποστόλου και ο προπονητής, Ισίδωρος Σταυριανός. 

Το παρών από το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ έδωσε φυσικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Παναγιώτης Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος, Άγγελος Νικόπουλος, ο Γραμματέας, Γαβρίλος Παπαδόπουλος και ο ταμίας, Ιωσήφ Ξυπνητός. 

Στο τραπέζι ήταν επίσης μέλη από το Σύνδεσμο Διαιτητών Αθήνας, οι κ.κ. Βαρούχας και Μαράνος καθώς και μέλη από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΑ που αποτελείται από τους Μητροφάνη Γιώργο, Αργυρό Παναγιώτη και Σαράντη Ζερβό καθώς και οι διαιτητής του τελικού, Χάρης Τσουκαλάς, όπως και οι βοηθοί του Μαρωθωνίτης και Νικολάου Χρήστος ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Μπαϊρακτάρης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35