social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καθάρισε το Ηράκλειο, 3-2 τους Αγιους Αναργυρους

Καθάρισε το Ηράκλειο, 3-2 τους Αγιους Αναργυρους

Κάθε υποψία αναφορικά με τυχόν περιπέτειες γύρω από τον υποβιβασμό εξάλειψε σήμερα το Ηράκλειο που επικράτησε με 3-2 των Αγίων Αναργύρων και παρέμεινε στην κατηγορία.

Η ομάδα των βορείων προαστίων παρότι αντιμετώπισε ένα σύνολο που καίγονταν για τους βαθμούς πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον οι περιπέτειες ανήκουν στο παρελθόν. Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν σε δύσκολη θέση. Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 18' είχαν δοκάρι με τον Κεχρή. Το Ηράκλειο στο 35' κέριδσε πέναλτι όμως ο Νταλένγκα που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Χανιώτη να αποκρούει..

Στο 55' ο Μπάκας έκανε το 1-0, με τον Νταλένγκα στο 62' να σημειώνει το 2-0. Στο 64' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Βότσιου με δεύτερη κίτρινη. Στο 69' ο Νταλένγκα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων αφού έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με δυο γκολ του Κεχρή σε 3-2 (82',87')

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκάρης με βοηθούς τους Καρνή και Δεσύλλα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημήτρης Αποστόλου) Βαμβακάς, Καλογερής, Τζίδρας (75' Λεοντόπουλος), Νταής, Παρασκευάς (90' Τσιχλας), Καρώνης, Ναουμ (75' Καφετζής), Νταλένγκα (92' Παπαδάκης), Μπάκας, Καριατλής, Βότσιος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλιακούδης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Δενελάβας (54' Γεωργαμλής), Ντούμπερετ, Γενίδογαν, Χαραλάμπου (73' Τσάμογλου), Ρουμελιώτης Γκαγκώσης, Σιαλμάς, Χριστοδούλου (73' Δεσποτόπουλος), Κεχρής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35