social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σούπερ Χάσι ο Χαραυγιακός, 4-0 τον Άρη στον Χολαργό

Με σούπερ Χάσι ο Χαραυγιακός, 4-0 τον Άρη στον Χολαργό

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή βρίσκεται πάλι ο Χαραυγιακός στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ όπου γίνεται μία συναρπαστική μάχη για την άνοδο.

Με κορυφαίο τον νεαρό Χάσι οι «νερατζούρι» πέρασαν... αέρα από τον Χολαργό, επικρατώντας με 4-0 του τοπικού Άρη που πάντως αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.

Ο 17χρονος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 14', όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Στο 25' ο ίδιος παίκτης είχε και σουτ στο δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και ο Γκούγκας με πλασέ στο 30'. Εν τέλει, ο Χάσι άνοιξε το σκορ στο 38' με σουτ (0-1), ενώ στο 50' ο χαρισματικός φορ «χτύπησε» πάλι και έκανε το 0-2 με σουτ. Στο 75' ο Γκούγκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 78' ο Αναστασόπουλος με σουτ σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Κατοίκος, Μωϋσιάδης-Μημίδης

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Μπορτσέφσκι, Καλαβρυτινός, Κασνέτσι, Δ. Μαρκάκης, Σταμπουλής, Μωραΐτης, Τζόλας, Κωνσταντινίδης, Γκιάτης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Σταματόπουλος, Κουντουριώτης, Αναστασίου (65' Τάφα), Μιχαηλίδης, Μουγιακάκος, Τουγουντζόγλου, Πάσα (34' Ασβεστάς), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας (75' Κουζέλης), Νίκου (75' Γκίκας), Χάσι (65' Αναστασόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

ΑΣ Σουρμένων: Έδωσε χέρια με Μαρινάκη!

Δημήτρης Γιαννόπουλος: Να επιστρέψουμε στις νίκες

Σπανός: «Κρατάω κάθε μέρα της συνεργασίας μου με τον Φιλίππου»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35