social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φέρτης: Να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε ευκαιρία μας παρουσιαστεί

Φέρτης: Να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε ευκαιρία μας παρουσιαστεί

Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ακούει στο όνομα, Δημήτρης Φέρτης.

Ο σπουδαιος επιθετικός που έγινε γνωστός από το πέρασμα που είχε από τα Σούρμενα και την Ηλιούπολη τα τελευταία δυο χρόνια ανήκει στο στρατόπεδο των πρασίνων και δείχνει ότι με τις εμφανίσεις τα πηγαίνει εξαιρετικά. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε σημαντικό βαθμό παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα κόντρα στην Αγία Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι η ψυχολογία για το σαββατιάτικο ματς με το Περιστέρι είναι σε υψηλά επίπεδα. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Δημήτρη Φέρτη ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας: "είναι κι αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και το προηγούμενο καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και από την οποία είχαμε ηττηθεί στον 1ο γύρο".

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς ο ικανότατος άσος πρόσθεσε: "Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμενοι καθ όλη την διαρκεία του αγώνα και να εκμεταλλευτουμε οποία ευκαιρία μας εμφανιστεί. Πιστεύω η ομάδα που θα δείξει περισσότερη θέληση θα είναι και η νικήτρια".

Ερωτηθείς για τα στοιχεια που θα πρέπει να η Δάφνη στο β' γύρο του πρωταθλήματος για να πετύχει το στόχο της, ο Φέρτης δήλωσε: " αρχικά πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία καθώς ήταν ένας τομέας που μας στοίχισε στον 1ο γύρο όμως με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχει βελτιωθεί και επίσης πρέπει να είμαστε συγκεντρωμενοι σε κάθε αγώνα που απομένει καθώς πλέον οι αγώνες και εν συνέχεια η παραμονή θα κρίθει στις λεπτομέρειες


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35