social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλων Χαλανδρίου: Νίκησε το Ηράκλειο και παίζει για... θάνατο στα μπαράζ για την παραμονή!

Απόλλων Χαλανδρίου: Νίκησε το Ηράκλειο και παίζει για... θάνατο στα μπαράζ για την παραμονή!

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο εκμεταλλεύτηκε το... δώρο της ΑΕ Χαλανδριου ο Απόλλων Χαλανδριου και με τη νίκη του απέναντι στο Ηράκλειο με 2-0 θα διεκδικήσει τη σωτηρία του μέσω του αγώνα μπαράζ απέναντι στην ομάδα του 1ου ομίλου που θα τερματίσει στην 13η θέση.

Οι κυανόλευκοι μετά τη νίκη του Χαλανδρίου επί του΄Αγιου Ιερόθεου τερμάτισαν στην 13η θέση και πλέον εφόσον υποβιβαστεί ο Απόλλωνας και προβιβαστούν στην Γ' Εθνική Αστέρας και Νέα Ιωνία θα έχουν την ευκαιρία με νικη στον αγώνα κατάταξης να παραμείνουν στην κατηγορία. Για να μην έχει νόημα το αποτέλεσμα του μπαράζ θα πρέπει να προβιβαστούν Αστέρας και Νέα Ιωνία στην Γ' Εθνική και να μην υποβιβαστεί άλλη αθηναϊκή ομάδα από την Γ' Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο 21 οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία για το 0-1 όμως η κεφαλιά του Ναούμ σταμάτησε στο οδκάρι. 

Στο 27' ο Χαραλάμπους έκανε το 1-0, με τον Νούση στο 72 να πετυχαίνει το τελικό 2-0.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημήτρης Αποστόλου) Στεφάνου, Καλογερής (62' Τσιχλας), Τζιδρας (76' Λεοντόπουλος), Νταης, Παπαδάκης, Καρώνης, Ναουμ (76' Τσουράπης), Νταλένγκα, Μπάκας (82' Πατσιωτης), Καριατλής, Καφετζης (62' Ρεθεμνιωτάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος) Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης (69' Ζώης), Πρόξενος, Ψάλλας, Παναγιώτου (64' Παπαδάκης), Αγκόλη, Παπουτσής, Αγγελόπουλος, Κανδεράκης (88' Βλάχος), Χαραλάμπους (88' Μακρής), Λυμπερόπουλος (64' Νούσης).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35