social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξανά στο κόλπο ο Φοίνικας Περιστερίου, 3-0 τον ΑΟΝΑ

Ξανά στο κόλπο ο Φοίνικας Περιστερίου, 3-0 τον ΑΟΝΑ

Στο ντεμπούτο του Κ. Ιωάννου στον πάγκο, ο Φοίνικας Περιστερίου επανήλθε στις νίκες και, συγχρόνως, πλησίασε ξανά στην κορυφή του 1ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων υπέταξε με 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, που βλέπει το έργο του για σωτηρία να δυσκολεύει αισθητά.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Αθανασάκης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και στο 31' ο Γιαταγανάκης ακολούθησε τη φάση μετά από δοκάρι σε σουτ του Λαγού και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 36' ο Μαρκαντωνάτος είχε σουτ στο δοκάρι, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει στο δεύτερο μέρος και τον Φοίνικα να φτάνει σε ένα τρίτο γκολ στο 89' με σουτ του Οκσίσογλου για το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τριανταφύλλου-Μούζας

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Ιωάννου): Αλεξόπουλος, Χαλικιάς (68' Καραγεώργης), Νίτσογλου, Διονυσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Ηροδότου (46' Ηλιόπουλος), Μαρκαντωνάτος (46' Καπελάκης), Λαγός, Αθανασάκης (68' Καλογρίδης)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Κατράνας, Νταλλής, Τριτσινιώτης (81' Ρώσσης), Δρακούλης, Μπιρτσάι, Μπαξεβάνης, Κυργοτάσης, Μαρούντας, Λαγανάς, Ρούσσος, Μιχαηλίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35