social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καταιγίδα» οι Ίωνες Αλίμου, 4-1 τον πρωτοπόρο Διαγόρα Αιγάλεω

«Καταιγίδα» οι Ίωνες Αλίμου, 4-1 τον πρωτοπόρο Διαγόρα Αιγάλεω

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση οι Ίωνες Αλίμου έπαιξαν καθηλωτικό ποδόσφαιρο, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και επικράτησαν με το ευρύ 4-1 του Διαγόρα Αιγαλεω.

Το συγκρότημα του Αντώνη Σκουμπουρδή απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι αδικείται από την βαθμολογική θέση αφού απέσπασε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Καλαμακίου Β', δείχνοντας ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πραγματικά καταιγιστικοί αφού πέτυχαν γκολ από τα αποδυτήρια ενώ στη συνέχεια έχοντας στην κορυφή της πυραμίδας τις αρχές του σύγχρονου ποδοσφαίρου πέτυχαν δυο ακόμη γκολ μετατρέποντας σε θρίαμβο ένα ματς που φάνταζε δύσκολο πριν τη σέντρα του αγώνα. Από την άλλη ο Διαγόρας βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα που ίσως τον φέρει την Κυριακή το βράδυ στην δεύτερη θέση εάν ο Αττικός δεν χάσει στην έδρα του Γαλατσίου

Στο 5' ο Φερρατσάκου με σουτ έκανε το 1-0, με τον Ντογκάνι στο 30' να πετυχαίνει το 2-0 με σουτ. Στο 43' ο Δημητρακόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με πεναλτι. Στο 66' ο Φερρατσάκου έκανε το 4-0, με τον Μακρα στο 73' να μειώνει σε 4-1 με πέναλτι. Στο 80' οι Ίωνες κέρδισαν πέναλτι όμως ο Λαζάρου αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο -άστοχο- πέναλτι για τους κυανόλευκους.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης με βοηθούς τους Ματσούκα και Κολλιάκο.

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Κανάκης, Χαλικιάς, Παπαδόπουλος, Νικήτας, Δημόπουλος (46' Ρωμανιδης), Ποιμενίδης, Χατζηανογλου (78' Ζήσης), Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος (71' Γκλεζάκος), Ντογκάνι (58' Λαζάρου). 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βασίλης Βόγλης) Τελατινιδης, Καμπεράι (46 Αγγελόπουλος), Μελής (46' Μποζάς), Σκλαβενιτης, Τζαβάρας (56' Καλλίλας),  Ζήκος, Μπότης, Σπανουδάκης (46' Μάκρας), Δήμος, Μουράτος, Κολοβός.

 


Σχετικά άρθρα

Καλό κλίμα και διάθεση στο ξεκίνημα του ΑΟ Ιλίου

Τσαμόπουλος: H σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών μου με... καθησυχάζει (vid)

Ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασίας η Νέα Ιωνία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35