social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με καρέ Γκόνου ο Νεοπεντελικός, 4-0 τον Άτλαντα Κυψέλης!

Με καρέ Γκόνου ο Νεοπεντελικός, 4-0 τον Άτλαντα Κυψέλης!

Με τον Άκη Γκόνο να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα και να κάνει... πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μελισσίων, ο Νεοπεντελικός υπέταξε με το εμφατικό 4-0 τον Άτλαντα Κυψέλης και έκανε σπουδαίο βήμα προς την παραμονή του στη Β' Κατηγορία!

Ο 33χρονος άσος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, ορισμένα εκ των οποίων ήταν σπάνιας ομορφιάς. Στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Λυμπούση (1-0), ενώ στο 39' σημείωσε το 2-0 με ανάποδο ψαλίδι. Ο χαρισματικός άσος συνέχισε με... ζεστές μηχανές και στο δεύτερο μέρος, όπου σημείωσε άλλα δύο τέρματα. Στο 49' έκανε το 3-0 με σουτ σε αντεπίθεση μετά από βολέ του Τουλίτση και στο 56' διαμόρφωσε το τελικό 4-0 πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Λεονταρίδης-Καφρίτσας

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας, Ταουζής (73' Κυρκασιάδης), Μεταξάς, Γκόφας, Αναστασιάδης (68' Κανέλλος), Παπαδόπουλος (59' Μπεκιάρης), Αναστασίου, Δούβας (46' Παυλόπουλος), Γκόνος (68' Μαρουλίδης), Λυμπούσης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα, Βούλγαρης (46' Νάση), Γκίκας (46' Διαμαντόπουλος), Μαρμαράς, Κοσμίδης (38' Τσαλαβούτας (86' λ.τρ. Σαρίδης)), Κώης, Λιβάνιος, Στραβοκέφαλος (68' Βασιλείου), Καβαλιέρης, Αποστολάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35