social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Χολαργός έστειλε... μπαράζ τον Ολυμπιακό Λιοσίων (2-1)

Ο Χολαργός έστειλε... μπαράζ τον Ολυμπιακό Λιοσίων (2-1)

Ο Χολαργός νίκησε τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο Μαρκ Μαρσώ με 2-1 και στέλνει τους ερυθρόλευκους να διεκδικήσουν την σωτηρία σε αγώνα κατάταξης με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (τερμάτισε στην 13η θέση του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ).

Οι ερυθρόλευκοι... σε μια καταστροφική σεζόν δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την παραμονή ενώ είχαν όλες τις προδιαγραφές και πλέον θα πρέπει να κερδίσουν το μπαράζ με τον  Απόλλων Χαλανδρίου, να παραμείνει το Χαϊδάρι στην Γ εθνική και να προβιβαστούν τόσο η Νεα Ιωνία όσο και ο Αστέρας Καισαριανής για να είναι 100% σίγουροι, μετά και την διαφαινόμενη πτώση του Απόλλωνα Σμύρνης στα τοπικά πρωταθλήματα..

Όσον αφορά τον αγώνα τώρα μόλις στο 5' ο Κομνηνός με σουτ έκανε το 1-0, με τον Ανχελ με τη συμπλήρωση των 45' να σημειώνει το 2-0 μετά από πάσα του Κομνηνού. Στο 90' ο Μακρής είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, με τον Ολυμπιακό Λιοσίων να μειώνει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κούστα.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου (79' Σαμαράς), Τσαγκάρης, Γαληνάκης (46' Ζαφείρης),  Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος, Ανχελ (55' Τσουμάνης), Κομνηνός (55' Κουτσουμπίνας), Πατερίτσας, Χατζης (64' Μακρής), Φωστέρης, Τσιαντής. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Αλέξης Γκλεγκλές) Ανδρεοσόπουλος, Μάμαλης (46' Κούστας), Ζέρβας, Τσάτσα (86' Καπουρελάκος), Μπιμάι (72' Βασιλάκος), Νίκολι (78' Μανουσάκης), Ρίζος, Γανωτής, Καλκανάκης Λαμπρόπουλος (46' Λουβερδής), Γιαννακόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35