social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Αλσούπολη... έκοψε τα φτερά των Βριλησσίων (2-0)

Η Αλσούπολη... έκοψε τα φτερά των Βριλησσίων (2-0)

Σε... κακό δαίμονα εξελίσσεται η Αλσούπολη για τα Βριλήσσια, που «κλώτσησαν» μοναδική ευκαιρία να πάρουν... αποστάσεις στην κορυφή του 1ου ομίλου!

Μετά το «διπλό» του πρώτου γύρου (0-1), η ομάδα του Γ. Λαζάρου πήρε δεύτερη νίκη απέναντι στην ομάδα των βορείων προαστίων, αυτή τη φορά με 2-0 στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας! Βεβαίως, το νικηφόρο αποτέλεσμα μόνο εύκολα δεν ήρθε για τους πράσινους απέναντι σε μία ομάδα που είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και ορισμένες μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Ωστόσο, πότε η αστοχία, πότε ο γκολκίπερ Σούνας στέρησαν απο τους πρωτοπόρους την επιτυχία. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα μέτρα τους στο δεύτερο μέρος και «χτύπησαν» στο 80ο λεπτό, όταν ο Κελεμένι έκανε γέμισμα στην περιοχή και ο Ιωαννίδης με πλασέ σκόραρε για το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμη πιο έντονα για την ισοφάριση, όμως στο 88' δέχθηκαν τη χαριστική βολή από θαυμάσιο γκολ που πέτυχε ο Σταθόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Διαιτητές: Σύψας, Γκούντας-Λιαμπότης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Μάνδαλος (83' Αρναρέλλης), Φειδάκης (89' Σπυράτος), Ανδρέου, Ιωαννίδης, Δουγιέκος, Τρούσης, Βασίλι, Κωνσταντάκης, Σταθόπουλος, Σώντας (72' Κελεμένι)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χρυσάφης): Τικταπανίδης, Τομαράς (46' Μότσιος), Γεροντάκης (83' Κανέλλος), Αραμπατζής, Ματσαδές, Καραγεώργος (65' Μ. Τσιούμας), Κόκκινος, Δημητρέλος, Καλιαμπάκας (46' Κ. Πετόκου), Νικόλα, Στ. Τσιούμας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35