social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Γλυκόπικρη» γεύση για Τερψιθέα, 1-1 στη Λυκόβρυση

«Γλυκόπικρη» γεύση για Τερψιθέα, 1-1 στη Λυκόβρυση

Με ανάμεικτα συναισθήματα έφυγαν από το διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης οι συντελεστές του ΑΟ Τερψιθέας, μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Λυκόβρυση για την 27η αγωνιστική.

Από τη μία, η ομάδα των νοτίων προαστίων απέσπασε βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ. Από την άλλη, όμως, έχασε μοναδική ευκαιρία να φύγει με το «τρίποντο», καθώς δέχθηκε την ισοφάριση μόλις λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης!

Στο 45ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Απέργη από πλάγια θέση, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 75' χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Τσαβαλιάς με σουτ μέσα από την περιοχή (0-1). Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 86', όταν σε γέμισμα προς τη μικρή περιοχή, ο Τριάντης πήδηξε για την κεφαλιά και δέχθηκε το μαρκάρισμα του εξερχόμενου Γκιουλή. Ο διαιτητής Κελεκίδης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μιγκάκης ευστόχησε για το 1-1, που στέρησε από τη μαχητική Τερψιθέα δύο πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Μπόντζος-Μαμούνης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Αγγελάκης, Σέργης (46' Γκέγκας), Τριάντης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Απέργης (46' Κορρές), Χρυσογονίδης, Τασιούδης, Παπαχρήστος (65' Πετρέλης), Ρόμπολας (65' Κορδατζής), Απέργης (85' Μπεζάνης)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιούλης, Κολτσίδας, Τσιρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Μήτσιος, Ταμποτέλης (60' Λύσανδρος), Μ. Θερτσάι, Α. Θερτσάι, Πορταλιός, Τσαβαλιάς, Τριάντης (83' Κοντονάσιος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35