social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο... κόλπο της ανόδου ο Ατρόμητος Χαλανδρίου με «διπλό» στην Πετρούπολη (0-2)

Στο... κόλπο της ανόδου ο Ατρόμητος Χαλανδρίου με «διπλό» στην Πετρούπολη (0-2)

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύεται ο Ατρόμητος Χαλανδρίου τα συνεχόμενα «στραβοπατήματα» των προπορευόμενων ομάδων στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και, πλέον, έχει πλησιάσει σε απόσταση... βολής από τη δεύτερη θέση!

Η ομάδα των βορείων προαστίων πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αλκυών της Πετρούπολης, όπου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 51ο λεπτό με γκολ του Χονδρογιάννη (0-1), ενώ στο 80' ο Αναγνώστου «κλείδωσε» το «τρίποντο», γράφοντας το 0-2.

Γκολ: 51' Χονδρογιάννης, 80' Αναγνώστου

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Αθανασάκης-Καμπιώτης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ, Παπαχρήστος (81' Ντίνος), Ζαμπάκας (81' Μαρκουτσάι), Κουμεντάκος (86' Σχίζας), Κωνσταντόπουλος, Ανδριτσόπουλος, Γαλάρης, Νάτσης, Παπαγιωτόπουλος, Θαναηλίδης (65' Μαχαίρας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς (82' Νάρρια), Μεσούλι, Κρασώνης (62' Φιλιππίδης), Αφεντουλίδης, Παπάζογλου, Παππάς, Σταφυλοπάτης, Τουμαζάτος, Αναγνώστου, Χονδρογιάννης (82' Ζαροκώστας), Καστριώτι (70' Γιανταμίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35