social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το... δεξί τα Σούρμενα, 2-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Με το... δεξί τα Σούρμενα, 2-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Με το δεξί μπήκαν στο νέο πρωτάθλημα τα Σούρμενα καθώς επικράτησαν με 2-0 του Αστέρα Ζωγράφου. 

Οι Πόντιοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας κυρίως στο α' μέρος αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα.

Από την άλλη ο Αστέρας φάνηκε επηρεασμένος από την εκρηκτικότητα που έβγαλαν οι γηπεδούχοι, αφού οι στιγμές που κατάφερε να απειλήσει ήταν ελάχιστες.

Στο 7' ο Παναγιώτης Οικονόμου βγήκε απέναντι από τον Σαμοίλη όμως το πλασέ του κατέληξε στα πόδια του τερματοφύλακα του Αστέρα Ζωγράφου.

Στο 9' ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο 15' τα Σούρμενα είχαν δοκάρι σε φάουλ του Φαμπίνιο, ενώ στο 16' ο Αστέρας απείλησε με σουτ του Καλκάνη. 

Στο 22' η κεφαλιά του Πετριτάι πέρασε άουτ μετά το κόρνερ, ενώ στο 23 έγινε το 1-0.

Ο Ντοκάι εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με πλασέ έκανε το 1-0. 

Ο Τζοβάρας στο 32' έκανε το σουτ με τον Αθανασόπουλο να διώχνει δύσκολα, με τον Βραχίμη στο 41' να βλέπει το σουτ που έκανε να περνάει άουτ.

Στο 43' στην τελευταία φάση του α' μέρους το σουτ του Θεοδώρου πέρασε άουτ.

Το β μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο με φάση για τα Σούρμενα. Ο Ντοκαι έκανε τη σέντρα και ο Πετριται με κεφαλιά έστειλε τη μπαλα άουτ. 

Ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω δύο λεπτά αργότερα όταν εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και αφού προσπέρασε τον Καρακάση έκανε το σουτ, βλέποντας την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Σαμουιλη για το 2-0.

Στο 67 το φαλτσαριστο σου του Παπαδάκη πέρασε μόλις άουτ ενω ο Ντοκαι δύο λεπτά αργότερα το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στον Σαμοϊλη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 76 ο Πετριται έκανε το μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης) Αθανασόπουλος, Αγγέλης, Μαρινάκης (89' Περμπάσα), Οικονόμου Θ., Μαχαίρας, Γιαννούλης (89' Μακρυνιώρης), Ντοκάι, Παπαδάκης, Οικονόμου Π. (72' Δουγενης), Μασάδο (83'Χαπαλογλου ), Πετριτάι (83: Αλεξανδράκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Βαγγέλης Γούτης) Σαμοϊλης, Βραχίμη (55' Αγγελόπουλος), Τσιγαρίδας, Καρακάσης, Καλκάνης, Καραγιάννης (20' λ.τρ. Βασίλας), Τσιάκαλος, Ρουπακιλας, Τζοβάρας, Γιουρετζίδης (46' Καραμάνος), Τσιγαρίδας Σ. (72'  Κυριαζής)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35