social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο ντέρμπι (Χολαργός-Σούρμενα 1-1)

Μοιρασιά στο ντέρμπι (Χολαργός-Σούρμενα 1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του 2ου ομίλου και ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του σημερινού (23/10) προγράμματος στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο Χολαργός, λαβωμένος από τους τραυματισμούς (απόντες οι Τσουτσουδάκης, Σκούμας, Μπαλαχτσής και Γαλάτης) υποδέχθηκε τα Σούρμενα στο γήπεδο Χολαργού Β' «Αντώνιος Πολύδωρας», με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο, βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.

Οι περίπου 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου είδαν ένα πρώτο ημίχρονο, που δεν πρόσφερε θέαμα και δεν είχε ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ανούσια υπεροχή. Στο διάστημα αυτό καταγράφηκε μόλις μία καλή στιγμή, όταν ο Πετριτάι σούταρε με το αριστερό πόδι στο 15ο λεπτό και είδε την μπάλα να προσκρούρι στο αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι σε φάση που σημειώθηκε στο 52ο λεπτό. Αφού έχασε τη δυνατότητα να σουτάρει αμέσως, ο Μυλωνάς κινήθηκε από θέση μέσα στην περιοχή προς την πλάγια γραμμή της για να κερδίσει πάλι την μπάλα, δέχθηκε μαρκάρισμα από αμυνόμενο και έπεσε στο έδαφος, με τον Γκάμαρη και τον βοηθό του, Λ. Τσολακίδη, να αφήνουν το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο επόμενο λεπτό ο Τσιαντής σούταρε μόλις λίγο πάνω από την εστία και στο 56ο λεπτό τα Σούρμενα προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα με όμορφη κεφαλιά του Μασάντο (0-1). Οι ποδοσφαιριστές του Χολαργού χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να συνέλθουν και να «χτίσουν» επιθέσεις για την ισοφάριση, η οποία ήρθε τελικά στο 80ο λεπτό χάρη σε αριστερό, δυνατό σουτ του Χατζή (1-1). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έψαξαν, χωρίς όμως να ρισκάρουν, το νικητήριο γκολ, το οποίο δεν ήρθε, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Τσολακίδης-Μητράκος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Ντόβας, Κωνσταντινίδης (46' Καρράς), Μηλιώνης, Τσίρος, Τσαγκάρης, Τσιαντής (60' Τριάντης), Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Μυλωνάς (88' Γκαγκώσης), Κρασώνης (37' Μιχελής)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Αγγελής, Μαρινάκης, Θ. Οικονόμου, Μαχαίρας, Χαπάλογλου, Ντοκάι, Παπαδάκης, Π. Οικονόμου (62' Μπάλας), Μασάντο, Πετριτάι (87' Καμπουρούδης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35