social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σμυρνής: Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το πίστεψαν!

Σμυρνής: Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το πίστεψαν!

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Λάκης Σμυρνής, αναφορικά με το 2-1 κόντρα στον Άγιο Δημήτριο, όχι μόνο για την εν γένει προσπάθειά τους, αλλά και για το γεγονός ότι μέχρι τα τελευταία λεπτά πίστεψαν στη νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων μίλησε στο Soccerlive για το παιχνίδι, παρουσιάζοντας σε μερικές προτάσεις την εικόνα της ομάδας του στη διάρκεια της συνάντησης. «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς. Ήμασταν νευρικοί και επιπόλαιοι στην ανάπτυξή μας, ενώ δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Παρ' όλα αυτά κινδυνέψαμε μόνο μία φορά, σε μία φάση που έκανε μεγάλη απόκρουση ο Σκιαθίτης και, έτσι, δεν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην τελευταία φάση μάς ευνόησε και η τύχη και προηγηθήκαμε» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε νωχελικά, ο αντίπαλος κέρδισε ένα πέναλτι σε μία ανύποπτη φάση και ισοφάρισε, γεγονός που μας προκάλεσε κάποια νευρικότητα. Μετά το 60ο λεπτό η απόδοσή μας ανέβηκε πάρα πολύ, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα και δύο γκολ, όμως είτε από ικανότητα του γκολκίπερ είτε από αδυναμία δική μας στην τελική προσπάθεια και την τελική πάσα, το γκολ δεν ερχόταν. Ωστόσο, η ομάδα είχε πολύ καλό ρυθμό στα τελευταία λεπτά, πίεσε, το πίστεψε και έτσι βρήκαμε το γκολ έστω και την τελευταία στιγμή».

Εν κατακλείδι, ο Λ. Σμυρνής υπογράμμισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί το πίστεψαν μέχρι το τέλος. Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί χτίσαμε σερί τεσσάρων νικών, το οποίο θέλουμε να επεκτείνουμε για να μείνουμε ψηλά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35