social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μηλιάς: Προετοιμαστήκαμε καλά, τα παιδιά είναι σε εγρήγορση!

Μηλιάς: Προετοιμαστήκαμε καλά, τα παιδιά είναι σε εγρήγορση!

Την προηγούμενη αγωνιστική, με το «διπλό» στο Καματερό (0-2), ο Βύρωνας έκανε αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του στην Α' Κατηγορία.

Πλέον, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν στον 3ο όμιλο, οι κυανέρυθροι χρειάζονται ακόμη τέσσερις βαθμούς για την εξασφάλιση του στόχου, με τον Ανδρέα Μηλιά να δίνει, μέσω του Soccerlive, το στίγμα ενόψει της αυριανής (5/2) αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό. «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε ακόμα τέσσερις βαθμούς για να σωθούμε και μαθηματικά και θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να κερδίσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όλα τα παιδιά είναι σε εγρήγορση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετωπίσαμε κι εμείς πρόβλημα με τα χιόνια. Είχαμε τρεις μέρες χωρίς προπόνηση. Αυτή την εβδομάδα, όμως, προετοιμαστήκαμε καλά. Κάναμε καλές προπονήσεις».

Τέλος, σε σχέση με την τελευταία νίκη της ομάδας του, ο Α. Μηλιάς ανέφερε: «Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στο Καματερό! Ακολουθήσαμε το σχέδιο που είχαμε πει και φτάσαμε στη νίκη. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το Καματερό για τη φιλοξενία του. Οι άνθρωποι ήταν υπέροχοι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35