social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξαλλοι με Παναγιωτάρα στο Ηράκλειο

Έξαλλοι με Παναγιωτάρα στο Ηράκλειο

Έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλείου και ο λόγος είναι η διαιτησία του Παναγιωτάρα στο ματς του Σαββάτου (5/2) με τη Νέα Ιωνία (2-4).

Οι διαμαρτυρίες επικεντρώνονται σε δύο άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με τη φάση που καταγράφηκε στο 45ο λεπτό, όταν ο Σταυρογιάννης έπεσε στην αντίπαλη περιοχή από μαρκάρισμα αντιπάλου, με τον ρέφερι να κάνει κίνηση να σφυρίξει... φάουλ και στη συνέχεια να δίνει πλάγιο άουτ υπέρ των γηπεδούχων μετά την αππομάκρυνση της μπάλας. Παρατηρούν, μάλιστα, από το Ηράκλειο ότι με πιθανή μείωση του σκορ σε εκείνο το σημείο (0-2) το παιχνίδι θα έπαιρνε άλλη τροπή στο δεύτερο ημίχρονο, εν αντιθέσει με το «υπερβολικό» -όπως το χαρακτηρίζουν- πέναλτι που έδωσε υπέρ τους σε πτώση του Αντωνόπουλου στην περιοχή στο 87ο λεπτό, ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-4...

Ο δεύτερος άξονας των διαμαρτυριών έχει να κάνει με τον πειθαρχικό έλεγχο, με τους Ηρακλειώτες να υποστηρίζουν πως σε αρκετές περιπτώσεις ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, αρνούμενος να τους δείξει κίτρινη κάρτα σε φάσεις που θα έπρεπε βάσει κανονισμών να το κάνει.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35