social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Πετριτάι στη Νέα Ιωνία

Χωρίς Πετριτάι στη Νέα Ιωνία

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις των Σουρμένων μετά την πρόκριση μεσοβδόμαδα επί της Αγίας Παρασκευής για την διοργάνωση του Κυπέλλου.

Οι "Πόντιοι" προκρίθηκαν στους 4 του θεσμού και αυτό σημαίνει ότι θα ταξιδέψουν με ψυχολογία για τη Νέα Ιωνία την Κυριακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν στις 15.00 την ομώνυμη ομάδα.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τραυματίας Πετριτάι, με τον Γιώργο Καζαντζή να δηλώνει για το ματς τα εξής

"Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πάμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τη φετινή χρονιά και να βάλουμε πρόσημο θετικό στην πορεία μας. Θέλουμε να μείνουμε σε υψηλό ρυθμό διότι συνεχίζουμε και στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος "καίγεται" για βαθμούς αλλά οφέιλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

 

Για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ απέναντι στην Αγία Παρασκευή, ο συνεργάτης του Γιάννη Τάπραντζη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δήλωσε: "Σπουδαία πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα κάτι που δείχνει και η βαθμολογική της θέση καθώς είναι πρώτη και αήττητη τη φετινη χρονιά. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, όμως πετύχαμε το γκολ στο α' ημίχρονο και μας βοήθησε πολύ η αποβολή του Κούτρου. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι παρότι είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα με την αντίπαλη ομάδα να μας δίνει χώρο. Κρατήσαμε το μηδεν στην άμυνα και συνεχίζουμε με αισιοδοξία 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35