social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κένταυρος Βριλησσίων: Είμαστε στο Μητρώο και ο σύλλογος μας λειτουργεί νομότυπα

Κένταυρος Βριλησσίων: Είμαστε στο Μητρώο και ο σύλλογος μας λειτουργεί νομότυπα

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Κένταυρος Βριλησσίων

Αγαπητά μέλη,
Με αφορμή την αναστολή των αγώνων όλων των ηλικιακών κατηγοριών από την Ε.Π.Ο. και τις Ενώσεις, λόγω της εφαρμογής του νόμου για την ειδική αθλητική αναγνώριση και το μητρώο ερασιτεχνικών συλλόγων, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
1. Ο σύλλογος μας έχει λάβει την ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Γ.Γ.Α. από το 2012 επικαιροποιημένη το 2014, 2018 & 2020.
2. Είναι εξ αρχής εγγεγραμμένος στο Μητρώο ερασιτεχνικών Συλλόγων, από το πρώτο έτος εφαρμογής του νόμου και φέτος έχει υποβάλει εμπρόθεσμα (Ιούλιος 2022) την οριστική αίτηση επικαιροποίησης των στοιχείων.
Με λίγα λόγια διαβεβαιώνουμε όλα τα μέλη μας ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί νομότυπα λαμβάνοντας υπόψιν του με συνέπεια τους νόμους και τις διατάξεις της Πολιτείας αλλά και τις αποφάσεις της ομοσπονδίας μας (Ε.Π.Ο).
Με την ευχή ότι γρήγορα θα βρεθεί λύση στη διαφωνία Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ενημερώνουμε ότι, κατά την διάρκεια της αναστολής των επίσημων διοργανώσεων (αγώνες), το πρόγραμμα προπονήσεων της ακαδημία μας λειτουργεί καθημερινά κανονικά και κάθε Σαββατοκύριακο προγραμματίζονται φιλικοί αγώνες για όλα τα τμήματα.
Επαναλαμβάνοντας την ευχή αλλά και την πεποίθηση ότι σύντομα θα επιλυθούν όλες οι διαφωνίες και θα μπούμε στην κανονικότητα, ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλή συνέχεια.
Το Δ.Σ.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35