social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο διπλό ο Χολαργός στα Μελίσσια (1-2)

Μεγάλο διπλό ο Χολαργός στα Μελίσσια (1-2)

Οι κυανόλευκοι πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που άξιζε κάτι περισσότερο από το ματς βάση της εμφάνισης που πραγματοποίησε.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αφού κράτησαν τους Σκούμα, Κοντογιάννη και Κετσετζόγλου μακριά από την εστία του Μπακοδήμου ενώ είχαν και ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Χατζή, Μυλωνά και Κωτσοβό.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και σκόραραν στο 52' με τον Κοντογιάννη ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπακοδήμο.

Τα Μελίσσια ανέβασαν στροφές έχασαν πάλι ευκαιρίες με τους Παπαχρήστο, Χατζή και Κωτσοβό ωστόσο η ισοφάριση ήρθε στο 73' με τον Παπαχρήστο ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.

Το γκολ αυτό δεν... τάραξε την ψυχολογία του Χολαργό καθώς τρια λεπτά αργότερα μετά από φάουλ ο Μπακοδήμος έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας και ο Μάριος Μπόλης με κοντινή προβολή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 και να δώσει τη νίκη στους περσινούς πρωταθλητές.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Τούντας με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Αλέξης Μαντζούνης) Μπακοδήμος, Καραμπίνης, Πλατέλλας (73' Κωνσταντίνου), Τιμολέων, Χοτζάι (83' Γλογοβίτης) Νικολι (83' Ραβάνης), Βασιλη (46' Παπαχρήστος), Τούντας, Χατζης, Μυλωνας (73' Χαμουρίδης), Κωτσοβός.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μοχλας) Μολφέσης, Τσαγκάρης (88' λ.τρ. Χαλκιόπουλος), Γαλάτης (60' Μπαλαχτσής), Νταλταρής, Βλασσόπουλος, Τσίρος, Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος (84' Πιπεράς), Κετσετζόγλου, Ξυδης (46' Μπόλλης), Σκούμας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35