social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου: Χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παίξει ποδόσφαιρο

Δημητρίου: Χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παίξει ποδόσφαιρο

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανερυθραϊκός στο αυριανό (5/11) ματς με το Χαϊδάρι στο γήπεδο "Φωτης Βαρδαξής".

Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο Λελούδας που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι τραυματίες Νταλένγκα και Γκριτζάς. Εκτός μάχης είναι και ο τιμωρημένος Αχαρονιάν ενώ από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το ματς και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιάννης Δημητρίου, καθώς θα εκτίσει την τελευταία ποινή της τιμωρίας του.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

''Η ομάδα παρά τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει θα στηριχτεί στους νέους ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεση μας. Αυτό κάναμε και στο ματς με τον Χαραυγιακό αφού εαν προσέξατε ακόμη και οι αλλαγές που κάναμε πλην του Τσουμάνη ήταν ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία. Αυτό είναι το μοντέλο που θέλουμε να ακολουθήσουμε, να στηριζόμαστε σε νεαρούς ποδοσφαιρσιτές. Όσον αφορά την αυριανή ημέρα, εμείς περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που θα έρθει να παίξει ανοιχτά καθώς έχει στόχο το πρωτάθλημα.

Θα αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και σαν ομάδα αυτό μας αρέσει. Το Χαϊδάρι είναι το φαβορί για την άνοδο μαζί με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35