social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπυρίδης: Το εγχείρημα του Ιάσονα μπορεί να υλοποιηθεί και η ομάδα να πρωταγωνιστήσει

Σπυρίδης: Το εγχείρημα του Ιάσονα μπορεί να υλοποιηθεί και η ομάδα να πρωταγωνιστήσει

Ο Γιάννης Σπυρίδης είναι δεδομένο ότι κάνει τη διαφορά στον Ιάσονα.

Άλλωστε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ και αγωνίζεται σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή, δείχνει ότι αν μη τι άλλο έχει ποιότητα που ξεχειλίζει. 

Ο ίδιος δίνει μαζί με τους συμπαίκτες του καθημερινά μεγάλο αγώνα, με την ιστοσελίδα μας να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γιάννη Σπυρίδη που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα του σκόρερ του 1ου ομίλου μαζί με τους Τάσο Γεωργακόπουλο, Δημήτρη Κασσιανό και Θοδωρή Νησαριώτη. 

Αναλυτικά 

-Θεωρείς ότι εφόσον ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα θα πετύχετε το στόχο σας;

Αν ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα πιστεύω πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο της παραμονής, αλλά σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Εχουμε μπροστά μας 8 τελικούς και θα παλέψουμε κάθε αγώνα.

-Πως αισθάνεσαι πως είσαι στους πρώτους σκόρερ του ομίλου;

Σίγουρα το να βρίσκεσαι στους πρώτους σκόρερ του ομίλου είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ικανοποιημένο, αλλά η δουλειά είναι ομαδικη και χωρίς τη βοήθεια των συμπαιχτων μου δε θα τα είχα καταφέρει.

-Πως κρίνεις το εγχείρημα του Ιάσονα;

Το εγχείρημα του Ιάσονα είναι κάτι διαφορετικό, η ομάδα έχει αρκετά παιδιά από την ακαδημία και σε βάθος χρόνου θα μπορέσει να γίνει ο κορμός για τα επόμενα χρόνια ώστε να πρωταγωνιστεί ο Ιάσονας.

-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊο;

Αυτό που θέλω να πω είναι να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών και να τις τηρούμε, εύχομαι Υγεία σε όλο το κόσμο και δύναμη για να ξεπεράσουμε όλη αυτή τη κατάσταση.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35