social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αθόρυβη» αναρρίχηση ο Ήφαιστος Περιστερίου, 2-1 τον Άγιο Θωμά

«Αθόρυβη» αναρρίχηση ο Ήφαιστος Περιστερίου, 2-1 τον Άγιο Θωμά

«Αθόρυβα» και σταθερά ο Ήφαιστος επιστρέφει στα υψηλά «στρώματα» του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Αλέκου Ρίζου επικράτησε με 2-1 του Αγίου Θωμά στο Περιστέρι και πλέον, είναι 5η με 26 βαθμούς, στο -3 από τον Άρη Καλαμακίου και στο +9 από την 14η Αθηναΐδα.

Από τη δική τους μεριά, οι «πορτοκαλί» δεν τα παρατούν, όμως δεν συλλέγουν βαθμούς (έχουν πέντε και είναι στο -12 από τη ζώνη) και… η θηλιά του υποβιβασμού σφίγγει.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γραμματικός

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

17’ Πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Κολονέρο να πιάνει την κεφαλιά και με τον Καυκιά να αποκρούει.

20’ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ! Ο Κολοβός είδε το overlap του Πετράκου, με τον τελευταίο να σουτάρει και ο Λούντοβιτς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

24’ Ο Γόνης έχασε μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ! Ο ίδιος έκλεψε την μπάλα, τετ α τετ με τον Καυκιά και τον γκολκίπερ του Αγίου Θωμά να αποκρούει.

ΓΚΟΟΟΟΛ 1-0 / 28’ / Σε τετ α τετ με τον Καυκιά, ο Κολονέρος έδωσε την ασίστ στον ολομόναχο Λάγγα και με πλασε άνοιξε το σκορ για τον Ήφαιστο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.

ΓΚΟΟΟΟΛ 2-0 / 38’ / Ωραίο 1-2 του Βλάχου και του Λάγγα, με τον αριστερό μπακ του Ηφαίστου να σεντράρει για τον Σκούμα που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

43’ / Μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιάσουν το σκορ οι γηπεδούχοι. Ο Λάγγας έκανε μεταβίβαση στον Γονή, ο οποίος σούταρε και με τον Καυκιά να σώζει, ξανά.

2ο ημίχρονο

ΓΚΟΟΟΟΛ 2-1 / 54’ / Κερδισμένο φάουλ για τον Άγιο Θωμά με εκτελεστή τον Κολοβό που βρήκε τον Κατηρτζιγιαννόγλου, ο οποίος με κεφάλια απείλησε αρχικά, απόκρουση από τον Μπότο και στη συνέχεια πήρε το «ριμπάουντ» ο νεαρός αμυντικός με πλασέ για να μειώσει το σκορ στο 54’ σε 2-1.

71’ Αδύναμη μεταβίβαση του Μπότου που κατέληξε στον αρχηγό του Αγίου Θωμά, αλλά ο Κολοβός δεν κατάφερε να σκοράρει.

85’ Ο Ρέτσος εκμεταλλευτηκε το κενό που υπήρχε στην άμυνα του Αγίου Θωμά, όμως δεν κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης Μ., Αγγελάκης Ν., Αναστασόπουλος - Τσιγγέλης Α.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. (Αλέκος Ρίζος):
Μπότος, Φουκούλης (71’ Μπούρσαλης), Βλάχος, Κύργιας, Λιούκας, Πάζα, Σκούμας (78’ Ρέτσος), Τρακόσης, Κολονέρος (61’ Σιδέρης), Γονής, Λάγγας (78’ Ράπτης).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Καυκιάς, Νικάκης, Δεληγιώργος (52’ Αλιάι), Ξενάκης, Παπαζεφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κατηρτζιγιαννόγλου, Μάκο (75’ Κάπζα), Λούντοβιτς, Κολοβός, Πετράκος (75’ Βούλγαρης).


Σχετικά άρθρα

Σόου του Αυγέρη στη νίκη του Ατρόμητου Χαλανδρίου επί του Εθνικού Αστέρα

Αγοραστό ανακοίνωσε ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

«Αντίο» Παπαγγελή στους Τράχωνες - Προ των πυλών του Πανιωνίου!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35