social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπάρδης: Τον καλύτερο μου εαυτό για τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Μπάρδης: Τον καλύτερο μου εαυτό για τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Παναγιώτη Μπάρδη στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Ο ικανότατος μέσος βρέθηκε στην συγκέντρωση που έκανε η ομάδα με το ποδοσφαιρικό τμήμα και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασόας.

Μάλιστα, ο ίδιος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Αναλυτικά, η ενημέρωση

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Μπάρδη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένο στις 11-8-1997 και αγωνίζεται στη μεσαί γραμμή.Προηγούμενος σταθμος της καριέρας του ήταν ο Ηρακλής Νικαιας ενώ έχει περάσει από Ανθούπολη και Θρίαμβο Χαϊδαρίου, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στις υποδομές του ΑΟ Χαϊδαρίου.Καλωσορίζουμε τον Πάνο Μπάρδη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τόνισε Είμαι στην ευχάριστη θέση να αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και είναι ένα συναίσθημα το οποίο με έκαναν να νιώθω οι άνθρωποι του συλλόγου από τις πρώτες κιόλας επαφές μας. Αυτό με εμπνέει σαν άτομο και μόνο θετικά μπορεί να με επηρεάσει. Νιώθω έτοιμος με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου υπό τις οδηγίες του κύριου Μαντζούνη".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35