social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλό πρόσωπο ο ΑΟ Ιλίου 4-2 εκτός το Καματερό

Καλό πρόσωπο ο ΑΟ Ιλίου 4-2 εκτός το Καματερό

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον εξαιρετικό Γιώργο Ράπτη που πέτυχε χατ τρικ ο ΑΟ Ιλίου νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟ Καματερού με 4-2.

Το σκορ άνοιξε στο 17' όταν ο Ράπτης έκλεψε τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 22' όταν ο Ζούκας κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 28' το φάουλ του Πετανάι σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 32' ο Μπίμπιζας με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Στο 61' ο Πετανάι βρέθηκε μόνος με τον Καλαμάρη και σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων απέκρουσε εκπληκτικά και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 62' ο Ραπτης με σουτ έκανε το 2-2, ενώ στο 65' μπήκε ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Ο Ράπτης και πάλι έκανε ωραία κούρσα από δεξιά, έφτασε σχεδόν στην τελική γραμμή και έπιασε ένα απίστευτο σουτ καρφώνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας και κάνοντας το 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 70' ο Νάτσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ : Στουραΐτης, Ραπτόπουλος, Πιτέλης, Μπίμπιζας, Ουάγια, Πάππος, Ζαχαρόπουλος, Ζούκας, Πετανάι, Παλυβός. Επαιξαν και οι Παπαϊωάννου, Κοντής, Παναγιωτόπουλος, Ανδρεοσόπουλος, Ζοζέφ, Δουγέκος, Τσιριγώτης, Καρκαλέτσης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ : Καλαμάρης, Καρδάσης, Ευαγγέλου, Δαούτης, Λάχας, Παπασπυρόπουλος, Ράπτης, Καράμπελας, Πυλαρινός, Σπάρταλης, Νάτσης. Επαιξαν και οι Μεχμέτι, Τζανετόπουλος, Δαμασκηνός, Παπαδημητρίου, Σκαμάνης, Γκίκας, Σουλοβάρι Διακουμής, Λεγάτος, Γκουτουλάκης.


Σχετικά άρθρα

Νίκος Φούσκας: Προέχει η δημόσια υγεία

Λερούτσος: Η διακοπή αυτή... καταστρέφει τις ομάδες που στηρίζονται στις υποδομές τους

Νάστος: Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, πήραμε νίκη ψυχολογίας (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35