social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φυλακούρης: Δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας

Φυλακούρης: Δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας

Δύσκολη αποστολή έχει ο Άγιος Δημήτριος καθώς το ερχόμενο Σάββατο στο ματς της πρεμιέρας του πρώτου ομίλου φιλοξενείται από την ΑΕ Ηρακλείου.

Ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Φυλακούρης αναγνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να ανταποκριθούν πλήρως στο πλάνο και να είναι συγκεντρωμένοι στο 100% ούτως ώστε η Μπάρτσα να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από την πιο ενδεχομένως δύσκολη έδρα της κατηγορίας.

Πάντως τα προβλήματα για την ιστορική ομάδα δεν λείπουν καθώς δεν υπολογίζονται για το πρώτο παιχνίδι οι Κωνσταντινίδης, Τσώνης, Σαντριάς και Χαραλαμπόπουλος. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κύριο Φυλακούρη ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στο ματς: "

''Με το καλημέρα προέκυψε ντέρμπι με μια πολύ ισχυρή ομάδα. Εμείς δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας που αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα για να αποδώσουμε και εμείς καλά. Έχουμε στο μυαλό μας και μέσα στο αίμα μας το στοιχείο της αυτοπεποίθησης. Είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση του αγώνα γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35