social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Καλαμάκι την έκπληξη 3-2 τον Βύρωνα

Το Καλαμάκι την έκπληξη 3-2 τον Βύρωνα

Ο ΑΟ Καλαμακίου έκανε την υπέρβαση και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αφού επικράτησε με 2-3 στην Εργάνη του ΑΟ Βύρωνα.

Οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη, μπήκαν στο ματς καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20' όταν ο Σιδεράς έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, πέρασε δύο αντιπάλους και ανατράπηκε εντός περιοχής. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γεροντάρης, σημάδεψε τη γωνία για το 0-1. Δεν πέρασε πολύς χρόνος, σε εκτέλεση κόρνερ ο Δεληγιάννης δέχθηκε παρατεταμένο τράβηγμα εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε ξανά το σημείο του πέναλτι. Εκτελεστής πάλι ο Γεροντάρης, ίδιο αποτέλεσμα, 0-2 για τον ΑΟ Καλαμακίου.

Στην ανάπαυλα οι γηπεδούχοι έκαναν 4 αλλαγές, η εικόνα τους βελτιώθηκε πολύ. Στο 55' ο Παπαδημητρόπουλος έκανε το 1-2, με τον Ιωακειμαίδη στο 60' να ισοφαρίζει σε 2-2.

Κι ενώ το ματς έδειχνε ότι θα πάει στην παράταση οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη.

Ο Λείσος με μια διαγώνια 30άρα μπαλιά βρήκε τον Κατσίποδα, ο οποίος κοντρόλαρε και με σουτ εκτός περιοχής έδωσε στην ομάδα του Απόστολου Καφτάνη μια τεράστια πρόκριση

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑΣ (Κώστας Τσαβαλιάς) Μενούνος, Ασπιώτης, Κοντονάσιος, Χριστόπουλος, Δημάκης (46' Παπαδημητρόπουλος), Λουκάς, Σωτηρόπουλος (46' Καραμπάς), Μπαλαφούτης (67' Τσαβαλιάς), Πορτάλιος, Πούλιος (46' Ιωακειμίδης), Ζαφείρης (80' Θεοδώρου)

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Απόστολος Καφτάνης) Γκιουλής, Ξεζονάκης, Ζαχαρίου, Γιατράς Ι., Αλτόγλου (80' Γιατράς Π.), Γκίκας, Σιδεράς (70' Κατσίποδας), Γεροντάρης, Δεληγιάννης (83' Λεϊσος), Τσατσούλης, Χρυσολωράς (48' Κοτόπουλος Π.).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35