social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έριξε τη βόμβα του με Αποστόλου ο Άτταλος

Έριξε τη βόμβα του με Αποστόλου ο Άτταλος

Στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθούν να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα προσθέτοντας στο ρόστερ του συλλόγου εμπειρία και ποιότητα.

 Έτσι μετά από προσωπικές ενέργειες του αντιπροέδρου, Δημήτρη Κουλούρη, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Ο λόγος για τον Σπύρο Αποστόλου ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους νεοφώτιστους της Α' ΕΠΣΑ και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με τον Άτταλο.

Ο 29χρονος μέσος που αποτέλεσε τα τελευταία τρια χρόνια αρχηγό του Άγιου Ιερόθεου, αγωνίζεται ως αμυντικος μέσος και αριστερός μπακ και αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Δημήτρη Κοσμά.

Αποτελώντας δημιούργημα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ο Αποστόλου θα αποτελέσει λίρα εκατό, με τους ανθρώπους της ομάδας να χτυπούν... διάνα αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έλειπε από τη μεσαία γραμμή του Άτταλου. Το νέο απόκτημα του συλλόγου τη σεζόν 2009-10 ήταν στην ομάδα U20 του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Χαϊδάρι. Από εκεί πήγε στην Ελασσόνα, στον Α.Ο. Πεύκης και στη Ζάκυνθο. Τη χρονιά 2014-15 άνηκε στον Πανιώνιο, χωρίς όμως να έχει επίσημη συμμετοχή, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει και από τη Ρόδο!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35