social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανώλης Μανίκας στο «ΦΩΣ»: «Οι ακαδημίες είναι οι βάσεις της ομάδας»

Μανώλης Μανίκας στο «ΦΩΣ»: «Οι ακαδημίες είναι οι βάσεις της ομάδας»

Ο Κένταυρος φημίζεται για τις ακαδημίες που διαθέτει τόσο σε ποιότητα όσο και ποσότητα.

Αυτές αποτελούν τον αιμοδότη της πρώτης ομάδας και για αυτό η διοίκηση κάνει ελάχιστες μεταγραφές. ο πρόεδρος του σωματείου των βορείων προαστίων Μανώλης Μανίκας τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με δηλώσεις του στην εφημερίδα φως των σπορ υποστήριξε τα εξής:

"Οι ακαδημίες θα πονέσουν σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της καραντινας. Τα παιδιά βρίσκουν μία διέξοδο παίζοντας ποδόσφαιρο και έχουν ένα σημαντικό κίνητρο αφού ξέρουν πως θα παίξουν στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε το ποδόσφαιρο επιτελεί και κοινωνικό έργο και είναι για όλους μας τρόπο ζωής. Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας είναι ο Άγγελος Εμμανουηλίδης στην Κ18 coach είναι ο Γιώργος Τσομπανάκης που είναι και συνεργάτης του προπονητή στο ανδρικό Γιώργου Οικονομόπουλου. Στην Κ16 είναι ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου", ήταν Το αρχικό του σχόλιο και συνέχισε:

"Όσο για την κατάσταση που βιώνουμε τώρα εγώ πιστεύω ότι όταν επανέλθουμε στην ενεργό δράση να είναι διαφορετικά, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, οι παίκτες μας ακολουθούν ένα πρόγραμμα που τους δίνουμε μέσω του διαδικτύου αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο από το να αθλούμαστε στο γήπεδο. Οπωσδήποτε τώρα στον Νίκο ποδόσφαιρο από τη φύση του είναι διαφορετικό από το επαγγελματικό. Πρέπει να πω ότι πολλά παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν ασχολούνται με το τένις. Όλα είναι με μία ρακέτα"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35