social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζαβάρας: Δεν δέχομαι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση για το ποδόσφαιρο

Τζαβάρας: Δεν δέχομαι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση για το ποδόσφαιρο

Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της Άμιλλας Περιστερίου.

Ο λόγος για τον Υψηλάντη Τζαβάρα, έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο μιας ομάδας με την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά που διαθέτει.

Συνομιλώντας με τον προπονητή της ομάδας, Φώντα Καζακόπουλο, δεν μας έκρυψε την τιμή του και την ικανοποίηση του που προπονεί έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή, καθώς, όπως μας τόνισε για την Άμιλλα και τα νέα παιδιά που αγωνίζονται, η παρουσία του Τζαβάρα μόνο κέρδος αποτελεί.

Η ιστοσελίδας μας επικοινώνησε με τον σπουδαίο άσο ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε στον αθλητισμό λέγοντας: "Αρχικά εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και ελπίζω γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα μας. Όπως όλος ο κόσμος έτσι και εγώ ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με απίστευτες συνέπειες στην προσωπική μας ζωή. Είμαι από τους ανθρώπους που αγαπάω το ποδόσφαιρο και πραγματικά μου λείπει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Σίγουρα πρέπει να σκεφτούμε όλοι αυτό που περνάει όλος ο κόσμος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε σχεδόν όλες τις χώρες στην Ευρώπη να υπάρχει κανονική ποδοσφαιρική λειτουργία και εδώ στην Ελλάδα να παίζουν μόνο 12 ομάδες. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν μπορούν να βρουν μια λύση. Ας υπάρχει ένα εβδομαδιαίο rapid test για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Ίσα ίσα αυτό θα βοηθήσει για να έχουμε και μια καλύτερη εικόνα για τον ιό. Είμαστε ήδη 2.5 μήνες εκτός χώρου. Αν δεν υπάρξει λύση μέσα στον Γενάρη τουλάχιστον να γυρίσουμε στις προπονήσεις σιγά σιγά δυστυχώς πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την χρονιά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει κάνει η Άμιλλα μέχρι τώρα λέγοντας: "Τώρα για την δικιά μου ομάδα την Άμιλλα Περιστερίου είμαστε σχεδόν όλοι οι παίχτες από πέρυσι που ανέβηκε η ομάδα κατηγορία. ;Eχουμε μια διοίκηση με 2 ανθρώπους που είναι συνέχεια δίπλα μας(Στέφος και Σωτηρίου) και έναν προπονητή (Καζακοπουλος) που η σχέση μας ειναι κάτι παραπάνω από σχέση προπονητή-ποδοσφαιριστή. Αυτό μας βοηθάει να έχουμε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο μια ήττα και αποδίδει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Με την ευκαιρία που μου δίνετε να πω περαστικά και γρήγορα κοντά μας στον συμπαίκτη μου Γιώργο Πουλιο που είχε μια ατυχία μέσα στις γιορτές. Εύχομαι να γυρίσουμε και η επόμενη επικοινωνία να είναι στον χώρο που αγαπάμε στο γήπεδο. Καλή χρονιά και υγεία σε όλους".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35