social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Πανακούλιας από την Πέρα Κλουμπ

Τέλος ο Πανακούλιας από την Πέρα Κλουμπ

Αποχωρεί από την Πέρα Κλουμπ ο Στάθης Πανακούλιας.

Μετά από τρια χρόνια συνεργασίας με την ιστορική ομάδα, ο νεαρός κόουτς που έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στην καριέρα του στην προπονητική, έλυσε τη συνεργασία του έχοντας προλάβει να πανηγυρίσει ήδη μια άνοδο από την Γ' στην Β' ΕΠΣΑ.

Ο ίδιος μάλιστα στη δήλωση του ευχαρίστησε όλα τα πρόσωπα που συνεργάστηκε τα τρια χρονια στην ομάα, αποθεώνοντας παράλληλα τους ποδοσφαιριστές του.

Ο κ. Πανακούλιας η αλήθεια είναι ότι έκανε την Πέρα Κλουμπ να πρωταγωνιστεί και πάλι και σίγουρα η πορεία της ομάδας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δουλειά του. 

Η δήλωση του 

Μετά από 3 χρονιά στην ομάδα της Πέρα Κλουμπ ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε. Παράγοντες που ξέρουν όσοι πρέπει, με κάνουν να αποχωρήσω για το κάλο της ομάδας που έφτιαξα με πολύ κόπο παίρνοντας 6 δελτία και φτάσαμε την Πέρα Κλουμπ τον πρώτο χρόνο σε μπαράζ ανόδου

Ανοδο την δεύτερη, και στην 2η θέση τη φετινή χρονιά στη β 'κατηγορία. Αναδείξαμε πολλά παιδιά και φτιάξαμε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό. Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με όλα αυτά τα παιδιά τα 3 χρονιά που περάσαμε δύσκολα άλλα και γευτήκαμε και πάρα πολλές χάρες. Εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει να είναι ψηλά και να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ τον κ.Παυλοπουλο,Ποριώτη,Πολίτη Παναγιώτη και Νασο άλλα κ κ. Παυλοπουλο Γιώργο άλλα και τους αρχηγούς της ομάδας μας Σιασο και Θανάση Παυλοπουλο για την συνεργασία που είχαμε άλλα και όλους εσάς τους ποδοσφαιριστές μου που κάναμε ότι καλύτερο για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της άξιζε.

Εις το επανιδειν...


Σχετικά άρθρα

Πανακούλιας: Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν!

Πέρα Κλουμπ: Έκλεισε και τυπικά ο Τσορμπατζογλου

Πανακούλιας: «Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι για αυτό που συνέβη στον Αλέκο Λάμπη»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35