social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: Τέλος ο Καπέλης από την Αθηναϊδα

Θέμα Soccerlive: Τέλος ο Καπέλης από την Αθηναϊδα

Μετά από 1,5 χρόνο εξαιρετικής παρουσίας στην ομάδα της Αθηναϊδας η συνεργασία της ιστορικής ομάδας με τον σπουδαίο μέσο, Γιάννη Καπέλη ολοκληρώνεται.

Μέσω δήλωσης του, ο ικανότατος άσος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από το στρατόπεδο του συλλόγου μετρώντας φέτος 3 γκολ και 13 ασίστ με τα χρώματα των κυανόλευκων.

Να σημειωθεί ότι πριν από 1,5 χρόνο είχε αποκτηθεί από την Ελευθερούπολη και από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στην ομάδα έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.

Αναλυτικά, η δήλωση του μετά το διαζύγιο με την "Κυρία της Κυψέλης"

Για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα γιατί έχω δεθεί παρά πολύ με την Αθηναίδα ζώντας πολύ δυνατές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση της ομάδας και τους συμπαίχτες μου έναν έναν ξεχωριστά για όσα ζήσαμε όλοι μαζί. Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τώρα είναι κατάλληλη ευκαιρία.. Καλη χρονιά με υγεία και ευτυχία σε κάθε μέλος της ομαδας. Αποχωρώ με την ελπίδα ότι σύντομα θα ξαναγυρίσω. Εις το επανιδείν λοιπόν…


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35