social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνουν επίπεδο με Μίχο οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Ανεβαίνουν επίπεδο με Μίχο οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Κίνηση ματ πραγματοποίησε η διοίκηση των Λύκων Χαϊδαρίου καθώς ήρθαν σε συμφωνία με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που τα προηγούμενα χρόνια άφησε τη σφραγίδα του στις εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας στο δυναμικό του συλλόγου εντάσσεται ο Σπύρος Μίχος. Το νέο απόκτημα των Λύκων δεν είναι άγνωστος στο κοινό του αθηναϊκού ποδοσφαίρου αφού τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για λογαριασμό του Χαϊδαρίου. Η απόκτηση του Μίχου δυναμώνει αισθητά την ομάδα των δυτικών προαστίων που θα έχει αναμφίβολα πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Αθήνας. Σαν ποδοσφαιριστής ο ικανότατος επιτελικός μέσος έχει ταυτιστεί με την ομάδα του Αιολικού καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αστέρα Βάρης, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Θρασύβουλο, ΑΕ Κω, Διαγόρα Σεβαστής. Τα πρώτα του βήματα έγιναν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο Μίχος λόγω των ηλικιακών ορίων που υπάρχουν στην Α' ΕΠΣΑ, μετακινείται στους Λύκους προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας και να μεταλαμπαδέψει με την εμπειρία του πρωταθλητισμού στην ομάδα αυτή. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35