social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό με Σπυριδάκη για το Ψυχικό (0-1 τους Ίωνες) Ι Φωνές για Θώμογλου

Διπλό με Σπυριδάκη για το Ψυχικό (0-1 τους Ίωνες) Ι Φωνές για Θώμογλου

Σημαντική νίκη που τον φέρνει στην 2η θέση μέχρι αυτή την ώρα πέτυχε ο ΠΟ Ψυχικού που επικράτησε με 0-1 των Ίωνων Αλίμου πριν από λίγο.

Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερεος ευκαριίες εν τέλει οι πράσινοι του κ. Σπυράκη βρήκαν το τρόπο να αποδράσουν με το διπλό χάρη σε γκολ του Σπυριδάκη στο 85' μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και σέντρα του Τσελίκα από αριστερά.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 50' οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει πέναλτι με τον Μαραβελάκη, με τον Τζιβελέκη να μαντεύει σωστά και να αποκρούει.

Στο 79' οι Ίωνες είχαν βρει δίχτυα με τον Κανάκη όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τους γηπεδούχους να εκφράζουν τις ενστάσεις τους γι αυτή τη φάση θεωρώντας ότι ίσως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στο σουτ του Δημητρακόπουλου που κατέληξε στο δοκάρι πριν πάει η μπάλα στον σκόρερ.

Γενικότερα η διαιτησία του Θώμογλου και για τις δυο ομάδες ήταν κακή.

ΙΩΝΕΣ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Κανάκης (87' Φερρατσάκου), Χατζηανόγλου (78' Λαζάρου), Ντογκάνι (68' Βαφειάδης), Δημητρακόπουλος, Ποιμενίδης (78' Μπελερης).

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Μανώλης Σπυράκης) Χρανιώτης, Τσελίκας, Γιαννίκος, Ζούνα (46' λ.τρ. Τσίκος (78' λ.τρ. Κώτης), Τρυφωνίδης, Ρίζος (58' Διαμαντόπουλος), Γεντίκης (58' Μακρίδης), Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Μέξας (68' Πετράκος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35