social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τις ακαδημίες της Ελπίδας επισκέφθηκε ο Αντιδήμαχρος αθλητισμού Αγίων Αναργύρων

Τις ακαδημίες της Ελπίδας επισκέφθηκε ο Αντιδήμαχρος αθλητισμού Αγίων Αναργύρων

Με δελτίο τύπου ενημέρωσε τον κόσμο της η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων για την ευχάριστη έκπληξη που της επιφύλασσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ηλίας Αποστόλου, που επισκέφθηκε τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο κ. Αποστόλου, μεταξύ άλλων, μίλησε με τους μικρούς αθλητές της ομάδας για το πόσο σημαντική είναι η υγεία στον καθένα ξεχωριστά και το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται οι κανόνες σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικά

*** ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ***

Η ξαφνική επίσκεψη του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Ηλία Αποστόλου, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα μας στην προπόνηση της Τρίτης 2 Ιουνίου.
Ο κ. Αποστόλου διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την τήρηση των αυστηρών μέτρων που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τόσο για την προσέλευση και αποχώρηση των αθλητών, όσο και για τον τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων και έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση και τους προπονητές για την υποδειγματική εφαρμογή των νέων κανόνων λειτουργίας.
Στο περιθώριο της επίσκεψης του, μίλησε με τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, αναφέροντάς τους ότι είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας να τηρούμε τους κανόνες που προβλέπονται από την πολιτεία λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.
Από την πλευρά της η ομάδα μας ευχαρίστησε τον κ. Αποστόλου για την παρουσία του και τον διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών τους.
Ήταν έκδηλη η ικανοποίηση στο πρόσωπο όλων (παιδιά, γονείς , διοίκηση, προπονητές) για την επιστροφή των παιδιών της Ελπίδας στο γήπεδο και την επανέναρξη των προπονήσεων.


Σχετικά άρθρα

Βάλσαμος: Δεν μας στοίχισε το άγχος

Ανακοίνωσε (και) Τζουρμανά η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Παραμένει ο Νικητάκης στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35